Milyen konfig kellene a mai játékokhoz (MW3 AC:REV stb. akadozás nélkül), ami kijön olyan 200. 000-250. 000HUF-ból?
majdnem tökéletes gép. ha még belefér a keretbe, akkor a házat lecserélném egy cooler master 430-ra, illetve ha azon lehet spórolni, akkor SSD-ből elég egy samsung 470-es.
ezt leszámítva nagyon jó gép.
egyébként a fentebb említett játékok ennél lényegesen gyengébb gépeken is jól futnak.
A Samsung SSD még 2ezerrel drágább, és SATA2-es.
Jó ez a SATA3-as Kingston.
Az Elite 430 meg nem éri meg, akkor már inkább 500Ft-al drágábban ez:
De szerintem jó a 370, ez is alsó tápos, és ugyanolyan jól szellőzik mint a 430.
Most raktam össze öcsémnek egy gépet 72 ezer forintból :D Akadozás nélkül teljesen kokszon max grafikán fut rajta MW3 Battlefield 3 ... :D És minden új játék amit csak akarsz. Én tuti nem vennék egybe konfigot, külön-külön az alkatrészeket. :)
Vegyél fel MSN-re ha érdekel: g890707@freemail.hu
"Akadozás nélkül teljesen kokszon max grafikán fut rajta MW3 Battlefield 3"
már bocsi, de ezt nem hiszem el.
72ezer FT-os gépen biztos hogy nem ennek ezek fullon...
Hülyék mi sem vagyunk.
Mi jön ki 72-ből mikor egy HDD-t nem lehet 20 alatt megkapni?
Pedig el kéne hinnetek :) Ti kis hitetlenek!
Gianni boltjából meg lehet szerezni új, garis alkatrészeket.
Tudom, nem vagytok hülyék hogy elhiggyétek, én meg nem vagyok hülye, hogy egybe konfigot vegyek.
Egyébként:
Nvidia Gtx260+
2x1GB DDR3 1333Mhz Kingston
ASUS M4A88
Gigabyte táp ( 650 W )
WD 1 TB vinyó
ezek a paraméterek :) És nem érdekel ki mit hisz el, ez bizony igaz! :D haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!