Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jók az ATX tápok?

Jók az ATX tápok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez egy méret szabvány.

Van annak a tápnak pontos neve is?

2011. nov. 28. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Jók.
2011. nov. 28. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Az ATX egy szabvány, ezen belül van ezer féle márka.

Van ATX-es Codegen is, meg ATX-es Enermax is, és szakadék van közöttük minőségben.

2011. nov. 28. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát így más nincs rá írva ezen kívül: ky400atx, ms industrial
2011. nov. 28. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Az ATX tápoknál nem méret szabványt jelent.....

Az álltalános PC-kbe ATX-es táp való(ne menjünk bele hogy valójában milyen tápok vannak még)99%-ban csak ilyenekkel találkozik az ember.

A márka a lényeg,és sajnos az MS Industrial nem épp egy ajánlott kategória.

2011. nov. 28. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Tudom az ATX mit takar csak siettem és bekavartam magam.

Ezért utólagos elnézést.

Azt még hozzá tenném hogy a márka sem minden hiszen nagy gyártók is csinálhatnak rosszabb tápot, persze ezek nem alacsonyodnak gépgyilkos szintre.

Amúgy kérdező milyen konfig alá kéne táp és mennyit költenél max rá?

2011. nov. 28. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen vannak nagyobb márkában is egy-egy gyengébb darabok,érdemes a pontos tipus szerint utána nézni a dolgoknak.A prohardveren van nagy tápos topic,az elsö HSZben felsorolják a lényegesebb,emlitésre méltó márkákat és azon belüli gyengébb tipusokat is.

Az én saját véleményem az hogy a táp tipusa nagyon lényeges a gépben! A legmárkásabb tápok is meghibásodhatnak,de azok legalább kisebb esélyel tesznek tönre mást is a gépben.A rosszabb minőségű tápok sokszor magukkal ránthatnak nem egy hardvert ha valami baj van!

2011. nov. 28. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen eben teljesen igazad van hogy a nagy márkák is hibásodnak, de azok elég ritkán visznek mást is magukkal.

Amúgy kérdező egy alapszabályt még nem említettünk:

Tápon ne spórolj.

2011. nov. 28. 22:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Én ezt a tápot havertól kaptam, mert segítettem neki egy két dologban már régebben is, ő ezt így adta, mert sose kértem tőle semmit, ezzel arra akartam kilyukadni, hogy nem költök rá mert:

S478-as 2,8/1M/800 HTT

Ram: 1Gb

Videókártya 512Mb x1950 pro agp 256bit

120-as samszng winyó, 2 optikai meghajtó!

2011. nov. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!