Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítene nekem valaki?

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés
Csak az a kérdés, hogy honnan tudnám végre vírusmentesen letölteni a PES12-őt?! Mert akárhonnan töltöm a crack mappában a .dll fájlra ráugrik az avast!6.0 és nem kívánatos [PUP]-ot jelez...
2011. nov. 28. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha érzékeny a vírusírtód, és egy hamis-pozitív riasztást ad le mindig, akkor neked bármilyen linket lehetne adni, arra riasztani fog az Avast. Vagy kapcsold ki, vagy tedd a kivételek közé a dll-t. Vagy ha ennél jobban parázol, akkor ne játssz tört játékkal, és vedd meg.
2011. nov. 28. 00:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez sokaknak probléma és nem csak nálam... Kaspersky, ESET, avast!, AVG stb... Mind ráugrik a .dll-re szóval csak megkérdeztem nincs-e valami más megoldás a .dll-en kívül! Nem kell mindjárt leszólni a másikat! :@
2011. nov. 28. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Avast meg ilyenek a crack-eket virusként kezelik
2011. nov. 28. 04:36
 4/5 anonim ***** válasza:
avads xd az maga egy vírus xd
2011. nov. 28. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért ESET jobb?? Te biztos ilyen innen-onnan összeguberált Kaspersky-d, ESET-ed vagy AVG-d van... Na annál azért többet ér az avast!...
2011. nov. 28. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!