Mit lehet csinálni a merevlemezzel ilyenkor?
2db vinyó van a gépemben és mindegyik megvan osztva 2 flé (4 meghajtó). Az E és az F meghajtót nem tudom megnyitni. Ezeket írja ki mikor meg akarom nyitni:
- E:\ nem érhető el.
A lemezszerkezet sérült vagy nem olvasható.
- F:\ nem érhető el.
A fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható.
Reggel még nem volt vele semmi baj. Elkezdtem letölteni egy filmet az F:\ meghajtóra és egy kis idő után megszakadt a letöltés és kiírta, hogy nem érhető el. A már minden madzagot megigazítottam aminek köze van a merevlemezhez, de semmi. A Sajátgépben lehet látni de nem lehet megnyitni. Lehetséges, hogy elromlott? Ha esetleg igen akkor van valami progi mivel azokat a cuccokat le tudom szedni ami rajta volt. (elég fontos fájlok voltak rajta, amit nemtudok máshonnan pótolni)
Köszönöm szépen a válaszokat...
Sajnos csak a Recuva-s módszer vált be és pont azt a dokumentumot nem sikerült visszahozni melyre a legnagyobb szükségem lett volna :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!