Szerintetek ez jó Gamer gép konfiguráció?
A legújabb játékokat vinné max grafikán laggmentesen?És megéri-e az ára?
A válaszokat előre is köszönöm.
Oké, én kérek elnézést, valóban kicsit megkavarodtam a hülye számozás miatt :)
Amiben nem tévedtem: van ennél újabb procifoglalat, a 2011-es és elsőnek arra fog kijönni az Ivy Bridge, ahogy azt írtam.
Ebben is tévedsz, az Ivy Bridge az LGA1155-re fog kijönni, az LGA2011-re az Ivy Bridge-E fog jönni, ha ez lesz a neve egyáltalán.
De az LGA2011 nagyon drága, otthoni felhasználásra abszolút nem éri meg, csak ha valami komoly munkára használod a gépet.
Panda Péter CPU összefoglalója jól jött, sok volt már a hülyeségből.
Vedd meg nyugodtan ezt a gépet, nekem is ilyen van, és teljesen megvagyok vele elégedve. Ha összerakod alkatrészekből többre jön ki ez a konfig.
még egyszer leírom, hátha nem volt elsőre világos, az Ivy Bridge az LGA1155-ös foglalatba fog kijönni.
arról egyelőre nem tudni, hogy az Ivy Bridge-re épülő architektúra meghízott változata kijön-e LGA2011-re. de ha ki is jön, csak a kisebb csíkszél miatti órajelnövekedésre lehet számítani, mert a CPU részhez alig nyúlnak hozzá a sandy-hez képest.
Köszi a sok kommentet XD
Akk most megvegyem vagy inkább rakassam össze?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!