Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől világít az USB-s optikai...

Mitől világít az USB-s optikai egerem egyfolytában?

Figyelt kérdés
Nem csak akkor kéne világítaniuk, ha megmozgatom? Mert ez alapból világít egyfolytában, még akkor is ha kikapcsolom a gépet. M-Tech PS/2 Optikai egér.
2011. nov. 24. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor is világít amikor kikapcsolod...
2011. nov. 24. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
BIOS: USB Charge be van kapcsolva. Ez azért van, hogy a gép kikapcsolt állapotban is tudjon tölteni usb eszközöket.
2011. nov. 24. 15:39
 3/10 A kérdező kommentje:
az ta Bios cahrge-ot kell kikapcsolni?
2011. nov. 24. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, ha van ilyen a BIOS-ban. Régebbi alaplapoknál előfordulhat hogy nem is lehet kikapcsolni.
2011. nov. 24. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
nem elég az eszközkezelőben kikapcsolni az energiaellátásnál az 'az eszköz felébresztheti a számítógépet' opciót?
2011. nov. 27. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
A fent leírtak teljesen rendben vannak, de egyébként józan paraszti ésszel belegondolva: ha világítania kell a mozgás érzékeléséhez, akkor hogyan venné észre, hogy mozog, ha már csak akkor kapcsol be, amikor megmozgatod? :) Időnként (nem is olyan ritkán) be kell kapcsolnia, hogy lássa, van-e mozgás.
2011. nov. 27. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
az biztos, hogy a mozgásérzékeléshez be kell kapcsolnia, abban nem vagyok biztos, hogy az érzékelés kikapcsolásával a világítást is lekapcsolja... C-:
2011. nov. 27. 23:42
 8/10 A kérdező kommentje:
az eszköz felébresztheti a számítógépet funkció nincs bepipálva, mégis világít kikapcsolás után is :/
2011. nov. 28. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
na pont erről beszéltem :D
2011. nov. 28. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, én csak arra reagáltam, hogy csak akkor világítana, ha mozog az egér, amikor nincs mozgás, akkor kezd el vibrálni, gyakorlatilag egy mintavételező módba vált át. Vannak olyan alaplapok, amiknél kikapcsolt állapotban is világít, van, hogy ezeken ledek is találhatóak és azok se alszanak ki, viszont a legtöbb ilyen csak a windows féle kikapcsolás után tartja meg az usb tápfeszt, ha teljesen áramtalanítod, utána az első indításig nem világít semmi.
2011. nov. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!