Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a laptop elektromos hálózat...

Ha a laptop elektromos hálózatra van kötve és az akkumulátor is benn van akkor az csökkenti az akkumulátor teljesítményét?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 21:19
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hát ez elég nehéz kérdés. Szerintem függ attól is, hogy milyen akksit rak a gyártó a laptopodba. Nekem egy pavilion dv-6-om van, lassan 4. éve. Az akksi a mai napig ugyanolyan jól bírja, talán 15-20%-ot veszített a laptop az üzemidejéből. Én mindenhogyan használom. Amíg középiskolás voltam, kb 1,5 évig folyamatosan úgy volt használva, hogy bent volt az akksi és a töltő is bevolt dugva. A gyártó is ezt javasolja, mert állítólag kevésbé teszi tönkre az akksit, ha egy bizonyos töltöttségi szinten van folyamatosan, mintha lemerítenéd, feltöltenéd. Amióta egyetemre járok, az előadások alkalmával majdnem minden nap csutkára lemerül, mert nincs valami sok konnektor, de eddig nem vettem észre, hogy kihatással lenne az akksira. Pedig már 2,5 éve járok egyetemre :)
2012. dec. 17. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!