Laptop akkumulátor eltávolítása, hogyan? (lent)
Persze nem arról van szó, hogy hogyan kell kivenni a helyéről... :D
Valamivel több, mint 1 éves a laptop, sajnos a töltéssel elég figyelmetlenül bántam, eléggé hazavágtam az akksit, oda jutott, hogy kb. 20 percig bírja egy feltöltéssel. Úgyhogy ki szeretném venni az akksit és full hálózatról működtetni a gépet. Ezzel az a gond, hogy az akksi "össze van nőve" a gép hátlapjának azon részével, és nem tudom kivenni az akksit a fedélről. Megoldható ez egyáltalán? Vagy nem is lehet működtetni akksi nélkül? Mert ugye ha kiveszem az akksit, akkor így ott marad a helye üresen, és telemenne minden sz*rral, ezért kéne a hátlap. Próbáltam már kipattintani, lecsúsztatni, de sehogy nem engedi. Hogy lehetne megoldani?
Nálam úgy van, hogy van két kis csúszka az akkumulátor előtt, azt el kell csúsztatni, akkor ki lehet venni az akkumulátort.
A laptopok működnek akkumulátor nélkül is, amiatt sem kell aggódnod, hogy telemegy, hiszen ott is van műanyag burkolat, csak a kis fém csatlakozók állnak ki.
Persze lehet, hogy nálad másképp van.
De ezaz, pont az a baj, hogy az érintkezők kiállnak. :)
Kösz, megnézem, bár én semmi ilyesmit nem láttam, de hátha csak figyelmetlen voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!