A HT miatt lényegesen gyorsabb és erősebb a corei 7?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 22:32
1/4 anonim válasza:
Attól függ melyik.
Amúgy a HT-nak szoftveres támogatás is szükséges ahol ez nincs ott akár még lassulást is okozhat.
Amúgy optimális esetenként 20% gyorsulás körül hozhat.
2/4 anonim válasza:
A HT nagyjából átlag 20%-t hozhat a konyhára, ha ki tudja használni...szerintem 8 folyamatszálra nemigen van szüksége egy átlag felhasználónak, így egy i5 is bőven jó választás (a különbözetből meg inkább vennék a rendszer alá egy SSD-t).
3/4 Panda Péter válasza:
már leírtam párszor ezen a honlapon is. plusz egy rahdli teszt van a neten.
ahogy hart írta, optimális esetben akár 20%-ot is nyerhetsz (átlagosan inkább 10-15%) azonos órajelen, de van olyan eset is, hogy lassít.
4/4 anonim válasza:
Attól függ miben. A legtöbb dologban kb. csak akkora a különbség, amennyi az órajelek különbségéből adódik, sőt, van amiben a HT csak ront a helyzeten. Renderelés, kódolás alatt jól jön, minden egyéb felhasználási terület mellett felesleges. Szerintem egy 2500k mindenre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!