Mitől van ez a probléma?
Figyelt kérdés
felhuztam a procim 3,2-3,6Ghz-re és mikor igy akarnám tesztelni pl cinebench-el beesik 3,6Ghz-ről 800Mhz-be és onnantol nem akar felmennei és igy még kisebb eredmény szüleitik mind alapórajelen.2011. nov. 19. 16:28
1/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor látni hogy a nagyokosok mit tudnak
2011. nov. 19. 18:16
2/7 anonim válasza:
Előre mondom, nem vagyok nagyokos. Na most akkor az van, hogy próbánál visszadobja az egész húzást, sőt letolja min-re? Bios-ban vagy progival csináltad, merthogy lényeges.
3/7 A kérdező kommentje:
Biosban , ugye a CPU 16x szóróztol nagyobat nem enged igy . igy a Mhz emeltem de mikor pl igy renderelnék 800MHz megy le az emelt órajel és még rosszabba eredmény amit elér pontszámilag mind alapórajelen.
2011. nov. 19. 21:50
4/7 anonim válasza:
Nullázd le a Bios-t, vagyis jöhet a Load Default. Elvileg megoldja, és visszajön az alap órajel. Ha nem, próbáld meg az alaplapon léő CMOS Reset-tel nullázni a Bios-t. Igy már mennie kell.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem alaplapban tudnál nekem segíteni?
2011. nov. 20. 09:55
7/7 anonim válasza:
Szóval mikor lekapod az oldalát, keresel egy olyan bigyót, aminek 3 lába van, és 2 ösze van fogatva egy apró kapcsolóval. Leveszed a kapcsolót, átteszed a másik tűkre, aztán vissza és bekapcsolod. Szóval a 3 tűből a középsőt összekapcsolták az egyik oldalon lévővel. A te dolgod, hogy leveszed a kapcsolót és összekötöd a középsőt a másik oldalon lévővel. Aztán vissza és bekapcsolhatod a gépet. Elvileg ennek segítenie kell, mert ez a fő RESET. Ilyenkor minden létező Bios beállítás visszaáll alapra. Amikor a Bios-ban betöltöd a Default beállításokat, nem mindent állít vissza alapra. A CMOS RESET viszont mindent, így a hibás beállításnak nincs esélye megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!