Usbs wifi probléma?
Vettem Usb-s wifit. rádugtam a gépre routert beállítottam.
Működik tök jó.
A gond :
ha bekapcsolom a usbs nyomtatót, nyomtatok és kikapcsolom, a wifi eszközt nem lehet felismerni.
vagy ha bedugom a pendriv-ot és kihúzom akkor is elmegy a net. (szabályos usb eszköz eltávolításnál is).
hívtam ki pc szervizest, nem tudták mi a baja, azt mondták ilyet nem láttak még.
elvittem másik Pc szervízbe ott se tudták mi a baja.
kicsit idegesítő mindig restartolni a gépet ha nincs net.
Valakinek ötlet mi lehet a gond?
jah az illesztő szoftverek is frissítve lettek és igy is ugyan az marad a gond.
Akkor,ha jól értem,minden usb eszköz használat elmegy a net.Mindegy milyen usb-s eszközt használsz.Ha már a szervizben se tudtak hozzászólni,akkor én már csak tippelek:ha esetleg egy másik alaplappal is ki tudnád próbálni kíváncsi lennék az eredményre.Lehet a déli hídban valami nem kóser.
De ez csak egy tipp.
köszi a választ, laptopra rádugom a wifit és minden okés rajta.
de a gépen nem.
úgy ahogy írtad minden usb használatnál elmegy a net ha leválasztok másik usb-t.
a legszebb a dologban hogy visszamentem ahol vettem és nem foglalkoztak vele, pedig 2 év garis úgy árulták a gépet.
Azt mondták használjam utp kábellel ne wifivel...
hát erre nem tudtam mit szólni, a céges megrendelésbe volt bele szólási jogom, és 18 db számítógép rendelést vissza mondattam tőlük XD.
Ha nem foglalkoznak a problémámmal ne menjen az üzlet nekik. Máshol lettek megrendelve a céges gépek is.
telepítettem, kipróbáltam win xp-n, win 7 ultimaten, win7 basic en is.
Egyenlőre Utp kábellel használom a gépet, így nem okoz net szakadást, kipróbáltam beépített wifi- vel sincs gond csak usbs-el. szval lehet beruházok majd olyanra, úgy is csak pár ezer ft(3-4).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!