Jo párositas a AMD Phenom II X4 955 és ATI Radeon HD6850?
AMD Phenom II X4 955 Quad Core, socket AM3, 3.2Ghz, 6MB cache, 125W, black edision
és
"ATI Radeon HD6850 PCI-E 1024MB GDDR5 256bit, 820/4200MHz, Dual DVI/HDMI/Display Port, Dual Slot Fan Cooler,AMD Crossfire, AMD Power Play,AMD Eye Speed,Eyefinity,HD3D,R685OC-1GD"
Nem semmi baja nem lesz.
Amúgy ha az alaplapod támogatja az 1600Mhz-s ramokat az akkor járhatna annyin, de a te esetedben a régiek is vissza fogják.
így van, teljesen jó lesz bele...később ha bullosítasz (pl piledriver utódjával), akkor menni fog az 1600 is (igaz az sem hoz sokat a konyhára, de akkor is inkább jobb, mint rosszabb).
:)
"de Bulldozert nem tudok tenni mert nem AM3+ az adatlap"
Tényleg...rosszul emlékeztem (M5A87-re).
Szvsz az 1600-nak nem sok hasznát veszed (amúgy sem jár komoly előnnyel még FX-nél sem), de hátrányod se lesz belőle. Jólesz így az egész ahogy van és punktum! Szeretni fogod a vasat! :)
APU-nál van komolyabb hatása a gyorsabb ramnak, de a te esetedben erről szó nincs.
Am jó lesz az a konfig szerintem is.
az a lényeg vigye a játékot
F1,NFS dirt, run,hot pursuit, GTA IV,V
forza motorsport 4, gran turismo5, csak ezeket nem kaptam meg meg pc módban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!