FM1-es foglalat milyen célra van?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 19:31
1/9 anonim válasza:
Abba mennek az AMD A szériás APU-i.
Ezek olyan gépeknek jók, amik nem gamer célra vannak, hanem inkább általános felhasználásra, csak néha játszogat rajta a felhasználó, mert erős IGP van bennük és nem kell külön VGA-t venni.
2/9 A kérdező kommentje:
és ha belerakok egy ilyen procit [link] meg egy ati kártyát g700-as szériából akkor milyen konfigot kapok? mármint milyen játékok mennének rajta?
2011. nov. 16. 19:40
3/9 A kérdező kommentje:
egyik kérdésbe láttam egy ilyesmi konfigot ott írták hogy el lehet vele játszani...
2011. nov. 16. 19:41
4/9 anonim válasza:
Abban a CPU-ban nincs IGP, de neked nem is kell ha teszel mellé VGA-t. Amúgy nincs olyan hogy G700-as széria.
A másik kérdésnél is én válaszoltam, ott egy HD6770-et tett bele, azzal már el lehet játszani, nem egy csúcs kártya, de alacsonyabb felbontáson visz mindent elég szépen.
5/9 A kérdező kommentje:
jaj 6700-as szériát akartam írni :'D értem köszönöm a segítséget : )
2011. nov. 16. 20:02
6/9 Panda Péter válasza:
én FM1-et már nem vennék, mert a következő generációs APU-k nem lesznek jók bele. ha már AMD-t akarsz, akkor vagy AM3+-ba fektess, vagy várd meg az FM2-t.
7/9 anonim válasza:
Igen Panda Péternek is igaza van. Attól függ mennyit szánsz rá.
A másik kérdésnél azért írtam a kérdezőnek hogy jó lesz az FM1-es konfig, mert annyi pénzből AM3+ban gyengébb jött volna ki.
8/9 A kérdező kommentje:
hát nekem komplett gép kéne 150.be csak mai hdd árak mellett ez eléggé nehézkes dolog
2011. nov. 16. 20:24
9/9 Panda Péter válasza:
de az AM3+ legalább fejleszthető, az FM1 meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!