Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem érzékeli a monitor?

Miért nem érzékeli a monitor?

Figyelt kérdés
Bedugtam a monitorom kábeljét az új videó kártyámba de amikor bekapcsolom a gépet akkor nem érzékeli a monitor. Mi lehet a hiba? A tápegységem 400 wattos és a videó kártyámra az van írva hogy minimum 600 watt kell, lehet ez a baj?( a monitorom egy 2 év es LG lcd, a videókártyám asus ati radeon hd 6870)
2011. nov. 16. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
driver -t telepítettél ?
2011. nov. 16. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy a táp ellátás kevés neki.
2011. nov. 16. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Tápegység márkája?
2011. nov. 16. 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:
mercury. amúgy drivert nem telepitettem,mert tudtammal bekapcsolás után teszem be a cd ket, de akkor elöbb kéne feltenni a cd n lévű cuccot és utánna kipróbálni?
2011. nov. 16. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak szólok hogy örülhetsz ha az a táp még semmi nem tett tönkre a gépedbe.A mercury olyan mint egy időzített bomba.Szerintem a táppal van a baj, keveset ad le, hiába van rá írva hogy 400w.Amúgy meg az összes videokártyára 5-600wattot írnak, de a legtöbb gépbe egy jó minőségű 400 wattos táp is elég, mint pl. FSP,Chieftec,Chicony,Coolermaster,Corsair,Thermaltake,és az A-data sem egy rossz márka.
2011. nov. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!