Persze, hogy nem vagyunk egy szinten, mivel te még életedben nem raktál össze normális gépet, misem bizonyítja jobban, mint az amit kiírtál. Ki az a hülye, rajtad kívül aki egy drága MSI Z68A-G43 lap mellé Core i5-2320 3.00GHz szorzózáras processzort vesz 49.624 forintér. Még a VGA-kal sem vagy tisztában.Még sokat van mit tanulnod ezen a téren pancserkém.
2011. nov. 16. 12:56
12/21 anonim válasza:
Képzeld az a hülye vesz Z68-as lapot aki időtálló gépet szeretne, mint pl a kérdező is.
Az okosak mint te, mind H61et vesznek, ami már most is a legalja.
2011. nov. 16. 13:02
13/21 anonim válasza:
Nem is csodálkozok azon, hogy név nélkül írsz, ilyen tudással én is szégyellném a nevem odaírni.
2011. nov. 16. 13:02
14/21 anonim válasza:
Ha szerelnél össze gépeket, akkor azt is tudnád, hogy a számítástechnikába nincs olyan gép amire azt lehet állítani, hogy időtálló. Olyan van, hogy tuningolható, esetleg nem tuningolható.Ez esetben úgy kell összeválogatni az alkatrészeket, ami neked még nem nagyon megy.
2011. nov. 16. 13:06
15/21 anonim válasza:
Nem azért írok név nélkül képzeld...
Én vállalom amit leírok, egyébként a hozzászólásaimból már úgyis tudják hogy én vagyok, a stílusomból, nem kell ahhoz név.
2011. nov. 16. 13:06
16/21 anonim válasza:
Jó akkor így kérdem:
Szerinted melyik időtállóbb? A H61, amivel nem tudsz tuningolni, nem tudja kihasználni a SATA3 SSD-ket, és már most is a leggyengébb chipset...
Vagy a Z68, amibe tehet Sata3 cuccokat, tehet bele K-s procit és IGP is menni fog meg tuningolni is lehet, és ráadásul gondolom az Ivy Bridge is jobban fogja szeretni mint egy H61-et...
És képzeld, raktam már össze gépeket, nem is keveset, és senki nem panaszkodott...
2011. nov. 16. 13:10
17/21 anonim válasza:
Az a baj veled, hogy nem figyelsz, és ha így raksz össze gépet akkor az nem lesz jó, csak átvered a kérdezőt a tudatlanságoddal. Senki nem mondta hogy hülye aki Z68-as lapot vesz.Itt a lényeg az amit Zoli is kiemelt, hogy Z68-as alaplaphoz nem szabad I5 2320-as procit venni, mert szorzózáras.A Z68-as alaplaphoz Core i5 2500k-s proci kel, hogy tudja tuningolni.Nem lehetsz ennyire értetlen.
2011. nov. 17. 01:01
18/21 anonim válasza:
Te sem figyelsz...
A kérdező szeretne időtálló konfigot, azért tettem bele Z68 lapot, mert ha mondjuk jövőre vagy később gondol egyet és vesz bele mondjuk használtan olcsón egy 2600K-t meg egy SATA3 SSD-t, akkor nem kell hozzá lapot is venni megint, mert ezzel is mindent ki lehet használni amit csak ez a platform tud.
És ha már belefér az általa szabott keretbe, akkor persze hogy azt írom bele.
2011. nov. 17. 23:20
19/21 Tudor Vidor válasza:
Egyébként aki a szakmában van az tudja, hogy használtan Intel Core i7 2600K processzort nem szabad megvenni.
2011. nov. 18. 01:02
20/21 anonim válasza:
Szakmában vagyok és bármikor vennék használt processzort...
Egyébként is nem azt írtam hogy most, hanem 1 vagy több év múlva, ha olcsó lesz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!