Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptop-markakat tartjat...

Melyik laptop-markakat tartjatok jonak, illetve melyik amit inkabb nem erdemes venni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 19:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A Mac Book-ok valoban biztos szuperek, de annyi penzt nem szannek egy gepre, amennyibe egy nekem megfelelo kerul beloluk...
2011. nov. 30. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így márkára általánosítva megmondani.

Az agyonsztárolt DELL-nek is vannak szar laptopjai, meg a sokak által nem kedvelt Acer-nek is vannak nagyon jók. Konkrét típusokat lehet csak összehasonlítani.

2011. dec. 1. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Én már leírtam a listámat(1.Asus, 2.Dell ...), de láttam volt aki dicsőítette a Lenovo ThinkPad-et és a MacBook-okat. Na mindkettőnek meg van a széles rajongó rétege, de én még olyannal nem találkoztam, akinek ne romlott volna el valami 2 éven belül a ThinkPadjében. Utána meg ugyanúgy dicsőítik, Dellt, Asust meg Toshibát meg előszeretettel fikázzák. Most legutóbb épp egy kollégámnak romlott el a ThinkPadje, a ventillátor baszódott el benne, egy másiknak nemrég a vinyó szállt el.

MacBook Pro-t meg én munkában használok, és azt mondom, ha nem vagy Apple rajongó, akkor idegbajt fogsz tőle kapni. Logikátlan és nehézkes a kezelése a grafikus felületének. A Unix alap fasza meg minden, de akkor már inkább Linux. Maga a gép persze nem rossz, de fele annyiba kerül ugyanaz a minőség más márkából.

2011. dec. 1. 19:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Az a bajom nekem is az Apple-el, hogy nagyon nagy az arkulonbseg osszehasonlitva mas markak ugyanolyan tudasu gepeihez kepest. Masreszt tenyleg az is baj, hogy nem vagyok elegge rajongo hozza :P

Sajnos tenyleg igaz az is, hogy egyes markakon belul vannak jobban es rosszabbul sikerult szeriak. Ezert is irtam elozo kommentjeim egyikeben, milyen tipusokat nezegettem eddig kb., hatha konkretan ezekrol tud valaki mondani velemenyt, vagy ajanlani hasonlot.

2011. dec. 2. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!