Milyen laptop hűtőt javasoltok?
2 éve használom az alábbi típusú laptopot:
Az a tapasztalatom, hogy ha egy kicsit is le van terhelve a gépem, nagyon megnöveli a hűtőventilátor teljesítményét, de így is nagyon forró a laptop burkolata (leginkább a touchpat, meg a tőle balra eső része, ott a winchester). És ilyenkor nagyon zajos a ventilátor.
Arra gondoltam vennék hozzá egy laptop hűtőt, de ebbe nem vagyok annyira jártas. Szeretnék kérni egy kis segítséget: Milyen laptophűtőt vegyek a gépemhez? Melyek a megbízható márkák, hol tudom őket olcsón beszerezni, stb.
Illetve, ha tud valaki javasolni egyéb karbantartási, beállítási ötleteket adni a gépemhez (alkatrészcsere, konfigurálás, stb.), szívesen fogadom azokat is. Előre is 1000 köszönet!
Köszi a tippet! A cikkben azt olvastam, hogy 15,6 colos laptopig ajánlott. Az enyém 16 colos. Kérdésem az, hogy ennél a hűtőnél mennyire lóghat túl a gépem? Esetleg valami méret adatot tudsz küldeni a hűtőről?
Az én laptopom: Méret, súly: 247,5 (széles) x 374 (mély) x 35 (magas) mm, 2,5 kg
teljesen jó....
az semmit nem jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!