Milyen laptop markat javasoltok?
Figyelt kérdés
melyik a jobb ,megbizhato marka?2011. febr. 5. 16:51
1/8 anonim válasza:
1. kérdés:
mennyit szánnál rá?
2. kérdés:
mire használnád?
2/8 A kérdező kommentje:
itthoni hasznalat,suli,majd egyetem.szoval semmi kulonos,ar hat nem tul draga,bar engem most inkabb a laptop maha erdekel
2011. febr. 5. 17:03
3/8 anonim válasza:
Nekem Toshiba-m van és jól elboldogulok vele.
A DELL is jó választás, ha az alsó szegmenset nézed, de ha meg tudod fizetni, akkor a Sony Vaio-t ajánlom neked.
4/8 anonim válasza:
Jelenleg nálunk lehet kapni Packard Bell,Compaq, Acer, Benq, Lenovo,Asus,Fujitsu,Alienware,Toshiba,Samsung,Apple ,HP,Dell,Sony,Msi,Gigabyte,Siemens,Albacomp,stb laptopokat és kb mindegyik előbb felsoroltból van vagy 50 típus,azaz kb hétszáz (700 ) féle .Csak ennyi közül kéne kiválasztanod a legjobbat.
5/8 anonim válasza:
ASUS nekem nagyon bevált, bár kicsit drága. Viszont stabil,megbízható!
6/8 omadjoe válasza:
ACER ASPIRE-t semmi szin alatt ne vegyél! 2 éves garit kaptam rá, és gari után 2 honappal elszállt örökre. javithatatlan.
most TOSHIBA SATELITTE-m van, és nagyon meg vagyok elégedve vele. amugy nekem is a DELL-t és Toshibát javasoltak...
7/8 anonim válasza:
Sony Vaio-t nem javaslom!Nekem van,de 2 ev utan az akkumulatora nem jo,korlatozott ideig tudom hasznalni a gepem kb. 1 ora,es kikapcsol magatol!Szerelo szerint uj akkumulator kell bele,ami annyiba kerulne,mint egy kozepes minossegu uj laptop!Hp-tol a Compack is jo valasztas lehet,mert a regebbi gepem ez,es mai napig tokeletesen mukodik,pedig nyuzom eleget!Ja es meg egy gond a Sonyval,nagyon melegszik!Szerintem az ara kozel sincs aranyban az erossegevel,teljesitmenyevel!
8/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek koszonom !!
2011. febr. 6. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!