Még bírná a gépem az mw 3 at?
Figyelt kérdés
[link] lefutattam egy ilyet a bf 3 nál és az mw 3 nál is és a bf3 nál átment az mw 3 nál pedig nem. Szerintetek vinné a gépem
Gépem adatai:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4700 @ 2.60GHz
GeForce 9800 GT
3 GB RAM
win7
2011. nov. 8. 16:37
11/18 anonim válasza:
Amit írsz önmagában baromság.
nem mindegy milyen maga a CPU.
Pl: Azonos órajelen egy Sandy i5-tel hidd el jobban futna mint egy Athlon II X4-el.
14/18 A kérdező kommentje:
xd ez a can you run it ez baromság mert megcsináltam ugyan ezt mw 2 vel és azt irja hogy nem futna és pedig hibátlanul fut max grafon ugy hogy szerintem birni fogja a kicsike :D
2011. nov. 9. 20:57
15/18 anonim válasza:
Az vok aki azt mondta h nem bírja. Majd írd le, hogy műkszik-e és ha igen akk hogyan? (Bár én én kitartok a mellet amit mondtam, és úgy gondolom, hogy ezért nem kell lepontozni, mindenkinek megvan a saját véleménye.)
16/18 anonim válasza:
Félreértés ne essék szerintem se bírná túl jól.
17/18 A kérdező kommentje:
én nem pontozok senkit se negatívra mert végülis a véleményt kérdeztem és ti meg is mondtátok
2011. nov. 10. 16:27
18/18 A kérdező kommentje:
ja meg haveromnak ugyan ezek vannak a gépébe és neki mükszik
2011. nov. 10. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!