8600gt-m van, miért fagy ki játékok közben?
Gainward 8600gt silent.Eddig semmi gond nem volt, 1,5 éve megvan, nem volt se driverfrissítés, semmi, szimplán a win 7et tettem fel 1 másik partícióra. A játékok 1 kis idő után (5perc-1óra,változó). A kép színe elváltozik (rfactor,GTR2,GTRE, az aszfalt zöld lesz, a kocsi rózsaszín, és a hirdetőtáblákból semmit nem lehet látni, ilyen színesek)
Nagyon meg vagyok ijedve, mert szeretem ezt a karit, ti mit tanácsoltok?
Rendezz neki méltó temetést és nyugodjon békében.
Valószínűleg az elégtelen hűtése miatt lerohadt a ramja, vagy a GPU-ja - a BGA chipjei nem kapcsolódnak megfelelően és ezért hibázik üzemi hőmérsékleten.
Megmondom a tutit.. Nekem is 8600Gt-m van csak ASUS és ugyanúgy passzív hűtéssel!
A teendőid: Elmész egy info boltba, veszel egy 8 cm-es házventit ( ledes különböző színekben 1500 Ft, a sima sztem meg szinte ingyen van). Bemész a fürdőbe és fogsz 4 db fültisztító pálcikát. Azokat a venti 4 csavar menetébe beleteszed, ezáltal lesz 4 lába a ventinek. De úgy tedd őket, hogy ha rájuk állítod, akkor a venti felfelé fújja a levegőt. Most szépen tedd a kártyád alá a fentit és kösd be!
Az én kártyám a saját hűtésével 90 fok volt játék közben.
Most a tüzet rakok alatt sem megy 45 fok fölé!!!!!
Szóval sok sikert!
By eGo ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!