1/7 anonim válasza:
Hát az 1G-s vidikaritól ne várj csodát, most már egyre inkább alapkövetelmény a 2G.
2/7 A kérdező kommentje:
Mégis minden fut maxon... :)
2011. nov. 5. 02:25
3/7 anonim válasza:
Válság van te meg ennyi pénzt kiszórsz az ablakon? Értelmesebb dolgokra is költhetted volna a pénzed...
4/7 anonim válasza:
Első:
Azt írod egyre inkább alapkövetelmény a 2g-s VGA.
Elárulom rosszul tudod. Full HD felbontásban max graffal nincs olyan játék ami nem menne egy 1 gigás HD6950/GTX560Ti-val. Egyébként a legtöbb játéknál ugyan ezt hozza a fent szereplő kártya is.
A gépről csak annyit hogy jó lett bár én a tápért, házért, optikai meghajtóért nem adtam volna annyit.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: kivétel egy GTA IV rengeteg moddal telepakolva. Tesóm 6970et bekajola nyomban. :D
7/7 A kérdező kommentje:
GTA IV-el gamelni nem fogok... Azt már meguntam ott a 4éves X360 arra még időnként ránézek, de piszkosul drágák a játékok hozzá...
2.válaszoló.:
Te hülye vagy...! :D
2011. nov. 5. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!