Megérte megvenni ezt a gépet?
Figyelt kérdés
55-ért megvettem ezt a gépet használtam megérte szerintettek?
Intel Core2Duo E7500 2930Mhz
Kingmax 4GB (2x2) 1066MHz garanciás
NVIDIA GeForce 9600GT GDDR3 512MB garanciás
Gigabyte EP43-UD3L
Samsung SATA2 500GB garanciás
Samsung S222A IDE fekete
ház FCPC 2042C (420W)
2011. júl. 6. 15:16
1/10 anonim válasza:
Alapból nem adtam volna pénzt egy három éves, már akkor is közepesnek számító processzorért meg egy harmatgyenge videokártyáért. De ha új gépre nem jött volna össze a della, akkor talán megérte.
2/10 A kérdező kommentje:
1.5éves garanciás rajta minden
2011. júl. 6. 15:24
3/10 anonim válasza:
A garanciától nem lesz nagyobb teljesítményű.
4/10 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
Kifutó foglalat, gyenge videokártya, és még a tápegység is elég noname-nek tűnik.
6/10 anonim válasza:
Attól függ, mire kell. Játékok szempontjából még azért mai szinten is elfutkos rajta a legtöbb, persze nem maxon. 55-ért, ha még garanciás, én azt mondom, megérte. 30 körül szoktam P4-eseket látni, jóval gyengébb hardverekkel. Ja, és erre mindképp 64 bites rendszer menjen, a RAM kihasználhatósága miatt.
7/10 anonim válasza:
Sub zeroval egyet értek, a méltatlankodókkal nem. képzeljétek el, van ahol ennyiből jobbat lehet kapni. ő csak közölte a tényeket. a codegent bezzeg szarozni, azt tudod. nekem nem egy noname, codegen táp ment át a kezemen. képzeld semmi gond nincs vele. nem hiszem hogy tuningolva lesz ez a gép, úgy hogy megfelel. amugy szerintem jó vásár volt.
8/10 anonim válasza:
"nekem nem egy noname, codegen táp ment át a kezemen. képzeld semmi gond nincs vele."
Akkor gondolom rámértél multiméterrel, és betonstabil értékeket kaptál. Továbbá tesztelted, hogy rendelkeznek-e kellő védelemmel.
9/10 anonim válasza:
szerintem megérni 55-ért ha garancia is van rajta. azért a CPU még nem a leggyengébb meg a VGA se, a Black Ops-ot pl. ez elvinne MAX-on 1280*1024-ben olyan 35-40 fps-el ami azért még játszható.
10/10 anonim válasza:
Köszönöm a moderátorok hasznos munkáját.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!