Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik alaplapot vegyem? Mi a...

Melyik alaplapot vegyem? Mi a különbség a kettő között?

Figyelt kérdés

Nem értem a videokártyás részét.

Ott meg a P67esnél második generációs processzorokat ír, míg a z68nal nem ír ilyent, de a core i3as 2100as processzor mindkettőbe jó, szóval a másik is második generációs processzoroknak van?

2011. nov. 4. 21:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Az Etron Bug nem Panda hülyesége.

Gondoltam van annyi eszed hogy rágyere nem minden lapon jön elő. Azt is elárulom hogy giga lapnál néha vannak BIOS frissítési problémák is. Azt megértem hogy neked olyan és szereted. Ki mondta hogy ne tedd. Viszont azt be kell látni hogy az ASUS lapok jobbak.

És kérdésedre válaszolva volt giga lapom.

2011. nov. 5. 20:48
 22/30 anonim ***** válasza:
Egyébként nyugi nem csak a gigán vannak Etron vezérlők. Némely Asrock lapon is.
2011. nov. 5. 20:49
 23/30 anonim ***** válasza:
Te a monitor másik oldaláról meg tudod mondani, hogy milyen hardvereim voltak??? :O TANÍTS MESTER!!
2011. nov. 5. 20:50
 24/30 anonim ***** válasza:

ma 20:43-s írta hogy van neki Giga lapja, de látom olvasni és értelmezni neked egyszerre nem megy.

Ja remélem ebből leszűrted hogy az a mondat nem neked szólt.

2011. nov. 5. 20:52
 25/30 anonim ***** válasza:
Tisztelt "válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad" megnéztem a vezérlőket, és tökéletesen működnek. Nem értem miről írsz? Esetleg felvilágosítanál, magas szakértelmeddel, hogy mi probléma a vezérlőkkel?
2011. nov. 5. 20:52
 26/30 anonim ***** válasza:

Már írtam, de megteszem még egyszer nem minden vezérlőnél jelentkezik a bug.

Egyébként a legjobban az olyan okostónikat bírom mint te mert neked olyan van és az szent és sérthetetlen.

2011. nov. 5. 20:54
 27/30 Tudor Vidor ***** válasza:
Srácok, nekem is GIGABYTE alaplapom van, és semmi baja. Ne röhögtessetek ezzel a búgos USB3 vezérlő, és kékhalálozni fog, marhasággal.
2011. nov. 5. 21:02
 28/30 Heckler ***** válasza:
Akkor örülj neki és használd egészséggel.
2011. nov. 5. 21:06
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
El kel keserítsem azokat, a nagy szakértelemmel rendelkező urakat, akik azt állítják, hogy a GIGABYTE alaplap vezérlőnél jelentkezik a bug. Megnéztem két GIGABYTE alaplapnál is, és egyiknél sem áll fenn a veszély, hogy bugos lenne az USB 3.0-ás vezérlő.
2011. nov. 5. 21:25
 30/30 anonim ***** válasza:

Kettőnél is? Micsoda szám adat.

Gondolom ahhoz sok intelligencia kell hogy nagy iparian fog látszani. Ja amúgy az USB3-s vezérlő szokott Bugos lenni.

Ha van időd nézz utána az Etron USB vezérlőnek.

2011. nov. 5. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!