Melyik alaplapot vegyem? Mi a különbség a kettő között?
Nem értem a videokártyás részét.
Ott meg a P67esnél második generációs processzorokat ír, míg a z68nal nem ír ilyent, de a core i3as 2100as processzor mindkettőbe jó, szóval a másik is második generációs processzoroknak van?
Az Etron Bug nem Panda hülyesége.
Gondoltam van annyi eszed hogy rágyere nem minden lapon jön elő. Azt is elárulom hogy giga lapnál néha vannak BIOS frissítési problémák is. Azt megértem hogy neked olyan és szereted. Ki mondta hogy ne tedd. Viszont azt be kell látni hogy az ASUS lapok jobbak.
És kérdésedre válaszolva volt giga lapom.
ma 20:43-s írta hogy van neki Giga lapja, de látom olvasni és értelmezni neked egyszerre nem megy.
Ja remélem ebből leszűrted hogy az a mondat nem neked szólt.
Már írtam, de megteszem még egyszer nem minden vezérlőnél jelentkezik a bug.
Egyébként a legjobban az olyan okostónikat bírom mint te mert neked olyan van és az szent és sérthetetlen.
Kettőnél is? Micsoda szám adat.
Gondolom ahhoz sok intelligencia kell hogy nagy iparian fog látszani. Ja amúgy az USB3-s vezérlő szokott Bugos lenni.
Ha van időd nézz utána az Etron USB vezérlőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!