Melyik alaplapot vegyem? Mi a különbség a kettő között?
Figyelt kérdés
Nem értem a videokártyás részét.
Ott meg a P67esnél második generációs processzorokat ír, míg a z68nal nem ír ilyent, de a core i3as 2100as processzor mindkettőbe jó, szóval a másik is második generációs processzoroknak van?
2011. nov. 4. 21:32
11/30 anonim válasza:
Akkor neked elég lenne egy H67 vagy H61 is.
Gondolom a későbbi fejlesztés reményében vehetsz akár Z68-t is persze.
Viszont P67-t ne vegyél. Ezeket a lapokba főként Intel core i5 2500K és i7 2600K a megfelelő.
12/30 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat! Főleg neked
2011. nov. 4. 23:27
13/30 anonim válasza:
Neked elég egy ilyen alaplap is!
14/30 anonim válasza:
15/30 anonim válasza:
Gigabyte már nem csinál olyan minőségi cuccokat, mint régen ezért ajánlottam inkább az ASUS-t az nagyon jó! :)
16/30 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. nov. 5. 09:55
17/30 anonim válasza:
Minőségileg semmi különbség sincs az ASUS és a Gigabyte között, elhiheted. Mindkettőre 3 év garit adnak.
18/30 anonim válasza:
Nem a gari számít.
Nézd már meg a vezérlőket.
Sajna be kell látni ma már a Giga lapok nem olyan jók.
19/30 anonim válasza:
USB portjaival is gondok vannak...
20/30 anonim válasza:
Ne gyertek Panda Péter hülyeségével, hogy a gigabyte-on bugos USB3 vezérlő van, és a gigabyte gyenge alaplapot gyárt. A gigabyte pontosan olyan jó alaplapot gyárt mint eddig. Ha gyenge minőségű lapot gyártana, nem adna 3 év garanciát. Elárulom nekem Gigabyte H61M-USB3-B3 lapom, és a tesómnak Gigabyte GA-Z68AP-D3 alaplapja van, nem bugos, és nincs semmi baja, merem állítani, hogy van olyan jó mint az ASUS. Nem értem miért írnak olyanok akiknek nincs is tapasztalatuk a Gigabyte alaplapok terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!