Ezen a notebookon hogyan menne a windows7? Megerne feltegyem ra?
Figyelt kérdés
Van egy hp nx6110 es notebookom es ma megneztem a neten es vannak driverek hozza windows7-hez.
1.25GB ramom van benne.
Windows7-tel nagyon lassu lenne??
2011. nov. 3. 22:07
1/10 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a win7 alapból kb 900MB ramot eszik, tehát nem túl sok maradna a programoknak, memóriabővítés nélkül nem javasolnám.
2/10 anonim válasza:
ha már pm ilyen okosan leírta nem sokat kell hozzá fűzni win7+mozilla = off lenne :)
xp a nyerő
3/10 A kérdező kommentje:
nagyon draga bele a RAM
nemreg vettem 1 gigat kb 15.000 forinter
2011. nov. 3. 22:13
4/10 A kérdező kommentje:
hasznalnam google chrommal
2011. nov. 3. 22:14
5/10 P.O.C. válasza:
Nem lenne túl vészes. De szerintem nem érdemes fölrakni.
7/10 A kérdező kommentje:
DDR ramok jarnak bele
kicsit regi a notebook
2011. nov. 4. 05:16
8/10 anonim válasza:
Ha jót akarsz XP-t raksz rá..És én tuti nem költöttem volna rá a helyedbe.
9/10 anonim válasza:
használj linuxot, sokkal kisebb a ram igénye és minden driver helyben van! nekem pl mpnini 1 giga rammal bebootol 48 másodperc alatt ubuntu 10.04-el ami nagy eljesÍtmény egy iylen gépen + ingyenes és legális :D
10/10 anonim válasza:
ingyenes legális és sza..r is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!