Dell Inspiron n5010 i5-ös notebookon mi és milyen lehetőségek vannak a memóriabővítésre?
Azért a kérdés mert a típus alatt megszámlálhatatlan-féle config létezik...kinyomozhatatlan csak a tapasztalatokban bízok.
jelenleg a gyári 3gb ddr3 1333mhz (ami ha minden igaz dual elosztású 1+2gb)
A kérdésem hogy vajon hány szabad slot áll rendelkezésemre a bővítéshez? Igaz-e hogy csak 3asával tudom bővíteni? Illetve tudja-e valaki mi a plafon ami mehet bele?
Előre is köszönöm!
Csak 2 slot van egy notiba. Ha fejleszteni akarod, meg kell válni az egyik modultól. A memóriakorláttal nem hiszem, hogy gondok lennének egy ilyen új gépnél, belerakhatod akár a legnagyobb modulokat is, amit csak kapsz.
Bár hozzáteszem, egy mobil számítógépbe tökéletesen elég 3 GB RAM, kivéve esetleg ha játékra használod...
köszönöm a választ, akkor csak az marad úgy néz ki.
Igen egyébként rettenetesen kihasználatlan LENNE nekem is, ha nem kaptam volna rá újabban a gamekre :) ill. akadnak újra videós melók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!