de egyszerűen nem értem, hogy miért akarna bárki gyengébb, régebbi, elavultabb technológiát venni, ha megveheti az újabbatt, erősebbet ugyanannyiért. ráadásul 1155-nél az egész termékpaletta egy foglalatba illeszkedik, szóval ha később meggondolja magát, és neki felsőkategóriás proci kell, simán belerakhatja (mondjuk ezt a gondolatmenetet pár hét múlva telibesz@rja a sandy-e, de ott még nem járunk). ráadásul ivy bridge is menni fog szinte az összes mostani lga1155-ös lapban. szóval leülhetsz, egyes.
2011. nov. 3. 09:30
22/27 anonim válasza:
Ivy bridge. Gondolkozz ezen a szón.
Ja amúgy LGA1155-s lapot és procit is lehet kapni dögivel és értsd meg nem éri már meg LGA1156, de hát ha nem bírod felfogni.
2011. nov. 3. 09:30
23/27 anonim válasza:
Tegye fel a kezét, aki processzort cserélt valaha, aztán azok, akik szerint megérte!
A régi és új i3-asok között átlag 10% teljesítmény különbség van, amit a régi i3-as 20-25%-os külön hűtés nélküli húzhatósága simán ellensúlyoz. Tehát a 1156-os alaplappal megfelelő és költséghatékony RENDSZERTELJESÍTMÉNYT tud elérni. Ha ezt olcsóbban megkapja, és az alaplapon minden modern csatoló (USB3, SATA3) megvan, akkor a megmaradt pénzt inkább minőségi VGA-ra költse, 1.4 HDMI-vel és olyan technológiával, ami a CPU-t tehermentesíti.
Aztán úgyis kitalálnak olyan csatolókat és processzorokat, ami csak új alaplappal és chipsettel lesz elérhető.
2011. nov. 5. 13:19
24/27 Panda Péter válasza:
én cseréltem már processzort, igenis megérte. hiába kardoskodsz, NEM ÉRI MEG LGA1156-OS PLATFORMOT VENNI 2011-BEN! lehet sírni, idegeskedni, ez van.
2011. nov. 5. 14:42
25/27 anonim válasza:
Tojok rá, hogy szerinted mi jó. A kérdező majd dönt a válaszok alapján, hiába kardoskodsz, az Ő döntése és felelőssége.
2011. nov. 5. 14:48
26/27 anonim válasza:
Vicces fiú!
Lehet te tojsz rá, de remélem ennyiből a kérdezőnek kiderült hogy mi is van.
2011. nov. 5. 15:12
27/27 Panda Péter válasza:
lehet te tojsz rá, én viszont nem tojok rá, nem hagyom, hogy egyesek szűklátókörűsége miatt mások rosszul járjanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!