Melyiket érdemesebb játékra: Intel Core i3-550 vagy AMD
Phenom II X2 555 BE?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 18:58
1/8 anonim válasza:
Nem egy súlycsoport a kettő. Játékra egyiket sem venném, minimum egy négymagost.
2011. szept. 15. 19:02
2/8 A kérdező kommentje:
Az addig szép és jó, de én ezek közül választanék...
2011. szept. 15. 19:05
3/8 anonim válasza:
mért kell ezek közül választani.Amúgy mindkettő halott platformnak számít főleg az 1156os.
De hiába van FM1 a Phenomok jobbak.Amúgy én a Phenomot venném mert talán feltudod oldani két magját.de inkább egy x4 955Bet vegyél mert nagyon jó ár/érték aránnyal bír.
2011. szept. 15. 19:29
4/8 anonim válasza:
üdv! most nem szidni akarm az amd-t de semmire nem való! ismerösömnek i3ja van az ezerszer jobb hogy miért? jobb játék több fpst ad képkocka/másodperc integrált video kari ha nincs pénzed video karira az i3 video karit is használsz i3 gyors pl csomagolásba netezésre amd meg majdnem meghal ezek allat dönsd el te melyiket szeretnéd ha és i3 ha nem akarod azt használni ami van hozzá video kari ami integrált beraksz mellé egy másik videó karit és biosba átállítod hogy amit te beraktál azt használja ne az integráltatt
2011. szept. 15. 21:02
5/8 anonim válasza:
A csodás i3 semmivel nem gyorsabb egy vele egy árban lévő phenom. Az integrált gpu meg kb. a harmadát sem tudja hozni annak, mint ami egy AMD A8-asban van.
Elhiszem, hogy reggelig is tudsz okoskodni a büdös nagy semmiről, de legalább nézz utána, hogy miről magyarázol.
2011. szept. 15. 21:04
6/8 anonim válasza:
te meg nézz utána hogy mit tud az i3 550 meg a f*s permet amd sose szeretem amdt de most nem arrol van szo ha azt akarod hogy ne laggoljon a jatek jo legyen minimum egy i3 vegyél mert az közép felsö kategoriás proci az amd meg also közép dönsd el magadba mit szeretnél inte i3= játék amd= bajlodás kinlodás idegeség
2011. szept. 16. 00:14
7/8 anonim válasza:
Inkább tanulj meg írni-olvasni, és nyálazz át néhány tesztet a fröcsögés helyett. Jót tenne.
2011. szept. 16. 09:10
8/8 A kérdező kommentje:
Így van...nem offot kértem hanem választ hogy melyiket válasszam. Egyébként én sem vagyok madár, teljesen tisztában vagyok melyik procc mennyit bír, de sokat adok mások véleményére. Az integrált magról meg annyit, hogy nem lenne használva, mert egy GTS450-et néztem ki mellé...
És egyáltalán nem kell cinkelni az AMD-t csak azért mert te nagy Intel fan vagy, és a haverod arcol az i3-asával. Mellesleg most egy Athlon II X2 245-el játszok FullHD-ban, és még nem nagyon találkoztam CPU limittel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!