Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire jó a Western Digital...

Mennyire jó a Western Digital My Passport Elite?

Figyelt kérdés
kéttányéros WD5000BEVT vinyó található benne, amit készülök megvenni. Olvastam olyat, aki azt mondta, hogy 3 év alatt 5 halt be neki! ez gyakori?
2009. máj. 5. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hali! Nekem ilyenem van.. háááát nem rossz, de időnként meghülyül. nagy adatmásolásnál kiírja, hogy a lemez megtelt, de ez többnyire USB hiba... alaplap függő.

Én megvettem és nagyon szeretem.. Van olyan környezet, ahol folyékonyan megy.. ma is ezt venném, ha szépet szeretnék, de van olcsóbb is ami mindenhol megy.

Üdv Zoli

2009. máj. 5. 20:11
 2/12 A kérdező kommentje:

én elsősorban a filmjeimet tenném rá, amit utána az asztali DVD-n megtudnék nézni.

Most is ugyanezt csinálom, csak egy FSC 3,5"-os külsőn. Ezt cserélem le a Passportra, mert azért nagy úr a méret, illetve az, hogy nem kér külső tápot.

2009. máj. 5. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Arra is figyelj oda, hogy évek óta nincs piacon ez a cucc.. ergo: nem mehet tönkre 3 év alatt több is.. ne aggódj , mert a márka (wd) ma már odafigyel a minőségre. Én ezért választottam :)

tény, hogy régebben elég vacak volt...

2009. máj. 5. 20:31
 4/12 A kérdező kommentje:

hát igen, manapság is a WD-t ajánlják a legtöbben, mint a legjobb márka:))

Remélem nem lesz vele semmi gond:))

2009. máj. 5. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
....egyébiránt a samsungot ajánlom mindekinek, mert olcsó és jó a garija.. (jobb, mint a maxtor :) ) de csak egyszerű külső házba tudod bedobni ( az is egy USB-s ) de tény, hogy nem olyan szép, mint a WD, de olcsóbb..
2009. máj. 5. 21:01
 6/12 A kérdező kommentje:

hát ahogy néztem, árgép szerint:

Samsung SpinPoint M6S 500GB (HM500LI) : 24.900Ft

Western Digital Scorpio Blue 500GB (WD5000BEVT) : 25.449Ft

Seagate Momentus 7200.4 500GB (ST9500420ASG) : 28.583Ft

És én amit veszek passportot, az is új, és 22000ft-ért hirdeti akivel cserélem. Ez alapján még sokkal olcsóbban meg lehet úszni, hiszen a vinyóhoz utána még rack-et is kellene venni

2009. máj. 5. 21:17
 7/12 anonim ***** válasza:
kérj árakat a tzteam .huoldalról szerintem segítenek jót találni.. tök korrekt cég ráadásul jó a support-juk.. az oldaon tudsz kérdést feltenni én ezt javaslom...
2009. máj. 5. 21:19
 8/12 A kérdező kommentje:

ahogy nézem, ott a 320-as passport elite titanium kerül 38-ba.

Ez azért ugyancsak magas ár.

Maradni maradok az eredeti eladónál, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire megbízható:))

azért köszi

2009. máj. 5. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
oxi :) azért mondtam, hogy írj oda mert az nem egy gép, hanem értelmes emberek akik ugyanott vásárolnak mint az árgépesek és simán tudnak jobb árat adni.. ha kérsz.. egy próbát megér :)
2009. máj. 5. 21:33
 10/12 A kérdező kommentje:
az "árgépesel" már ha az abban található webshoppokra gondolsz, ők feltételezem, hogy nagykertől, netalán-tán gyártótól vásárolnak
2009. máj. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!