Mennyire jó a Western Digital My Passport Elite?
Hali! Nekem ilyenem van.. háááát nem rossz, de időnként meghülyül. nagy adatmásolásnál kiírja, hogy a lemez megtelt, de ez többnyire USB hiba... alaplap függő.
Én megvettem és nagyon szeretem.. Van olyan környezet, ahol folyékonyan megy.. ma is ezt venném, ha szépet szeretnék, de van olcsóbb is ami mindenhol megy.
Üdv Zoli
én elsősorban a filmjeimet tenném rá, amit utána az asztali DVD-n megtudnék nézni.
Most is ugyanezt csinálom, csak egy FSC 3,5"-os külsőn. Ezt cserélem le a Passportra, mert azért nagy úr a méret, illetve az, hogy nem kér külső tápot.
Arra is figyelj oda, hogy évek óta nincs piacon ez a cucc.. ergo: nem mehet tönkre 3 év alatt több is.. ne aggódj , mert a márka (wd) ma már odafigyel a minőségre. Én ezért választottam :)
tény, hogy régebben elég vacak volt...
hát igen, manapság is a WD-t ajánlják a legtöbben, mint a legjobb márka:))
Remélem nem lesz vele semmi gond:))
hát ahogy néztem, árgép szerint:
Samsung SpinPoint M6S 500GB (HM500LI) : 24.900Ft
Western Digital Scorpio Blue 500GB (WD5000BEVT) : 25.449Ft
Seagate Momentus 7200.4 500GB (ST9500420ASG) : 28.583Ft
És én amit veszek passportot, az is új, és 22000ft-ért hirdeti akivel cserélem. Ez alapján még sokkal olcsóbban meg lehet úszni, hiszen a vinyóhoz utána még rack-et is kellene venni
ahogy nézem, ott a 320-as passport elite titanium kerül 38-ba.
Ez azért ugyancsak magas ár.
Maradni maradok az eredeti eladónál, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire megbízható:))
azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!