Megfelelő összeállítás lenne hosszú távra?
Figyelt kérdés
megvettem bf3-at és most úgy néz ki, hogy a gép nem elég erős hozzá...azt hittem hogy ha beta-ban ment low grafon, itt is menni fog de mégse :/ kapkodva összeállítottam egy konfigot:
alaplap: [link]
cpu: [link]
ram: [link]
hdd: [link]
ház: [link]
vga: [link]
cpu venti: [link]
író/olvasó: [link]
tápegység: [link]
hosszú távra ez megfelelő lenne? esetleg van valakinek valami más javaslata ami talán lejjebb visz az árán és jobban is járok? (szeretnék az amd cpu mellett maradni, intelt nem nagyon kedvelem)
2011. okt. 27. 23:29
21/24 anonim válasza:
na jó belenéztem:
A ramból felesleges a 2000Mhz-s és a táp is fölösleges.
Inkább a mások által ajánlottak közül nézelődj.
22/24 anonim válasza:
Jobb volna ha irnal egy keretet mert amit te osszedobtal az nagyon rossz
23/24 A kérdező kommentje:
olyan gépet szeretnék, ami : max 220e környékén van. nvidia kártyával és amd procival. később nem szeretnék, max csak proci és (vagy) videókártya cserét. játékra kellene
2011. okt. 28. 15:44
24/24 Panda Péter válasza:
ha már ragaszkodsz az amd-hez, akkor inkább ATI videókártyát vegyél. hidd el, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!