megvettem bf3-at és most úgy néz ki, hogy a gép nem elég erős hozzá...azt hittem hogy ha beta-ban ment low grafon, itt is menni fog de mégse :/ kapkodva összeállítottam egy konfigot:
hosszú távra ez megfelelő lenne? esetleg van valakinek valami más javaslata ami talán lejjebb visz az árán és jobban is járok? (szeretnék az amd cpu mellett maradni, intelt nem nagyon kedvelem)
ha meg is lesz, és eltelik az az 1,5-2 év, max egy x6 procit kéne beleszerkeszteni, de előbb legyen meg ez
2011. okt. 28. 00:08
12/24 A kérdező kommentje:
amúgy bocsi ha néha hülyén fogalmazok, csak kicsit kimerültem már x)
2011. okt. 28. 00:09
13/24 anonim válasza:
jaja!:D az alaplap jó választás :) esetleg majd 1,5 év után gondolkozhatsz valami jó kis crossfire rendszerben :D + az a procit amit írtál eléég durván küldené megint 2 évig :) nem gond! xD
2011. okt. 28. 00:11
14/24 Panda Péter válasza:
az a proci egy gyenge kazán, a gépház ízléstelen, a cpu hűtő túlárazott a táp feleslegesen erős a ram feleslegesen drága és kimaradt az ssd is. ez így, ahogy most van, nem jó konfig.
2011. okt. 28. 00:11
15/24 anonim válasza:
de ő hosszútávra tervez azt is nézd!! nem 2 forintos cuccokból kell dolgozni úgy.. a minőségnek meg ára van! a tápban mondjuk igazat adok. elég lenne 1 hasonló minőségű 500 wattos is bőven. és ne te döntsd el hogy neki mi tetszik :D
2011. okt. 28. 00:15
16/24 Panda Péter válasza:
igen, hosszú távra tervez, és kevés pénzből kell gazdálkodnia, éppen ezért nem kéne a kukába dobni ennyi pénzt egy ilyen rossz, kiegyensúlyozatlan konfigért.
2011. okt. 28. 00:17
17/24 Panda Péter válasza:
én ezt mondanám:
asus m5a97 pro
phenom II 955
kingmax 1333 8GB KIT
samsung hd103sj
(ha belefér, akkor kingston v100+ 96GB vagy samsung 470 64GB)
bitfenic merc alpha
radeon hd6950 2GB/GTX 560ti
arctic freezer 8 pro
benq g2222hdl
fsp hexa 400
2011. okt. 28. 00:20
18/24 A kérdező kommentje:
épp ezért fordultam ide és nem is számítottam másra: van aki azt mondja hogy jó, van aki azt hogy nem. arra vagyok kíváncsi, mivel tegyem jobbá, ha valamit elrontottam
2011. okt. 28. 00:21
19/24 anonim válasza:
na ha már ennyire belemegyünk a témába . hát az hogy mennyi pénze van rá azt nem tudom, a minőségi cuccok meg jó drágám az biztos. 8giga ram fölöslegesnek látszik , de ha szervereket is akar készíteni a gépén meg játszani is kell annyi. kilehet azt használni (ha marad az meg csak jó :)) tápból elég egy kisebb 500as minőségi. videókari elég dráága... szerintem van tőle erősebb olcsóbban is(nem biztos de ATI-t általában olcsóbban kapsz erősebbet is)processzort nem ismerem. de ahogy olvastam 4 magos 3.2 es.. báár ettől jobb a amd phenom ii x4 965 BE például. ha jól tudom olcsóbb is és jobban tuningolható :)
2011. okt. 28. 00:22
20/24 anonim válasza:
Most ebbe a vitába nem akarok belefolyni csk annyit:
ma 00:11 Kezdő felhasználónak ne nagyon mondjunk CF rendszert mivel könnyen belebolondulhat a tények ellenére is és néha a több kártyás megoldások még szivatnak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!