Vásároltunk egy Belkin Wireless G Plus Routert és a telepítésével gond van. Nem tudunk csatlakozni a nethez, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdjük el? Neten kell lenni vagy nem? Tűzfallal mi a helyzet? Telepítő CD van hozzá, de valamit mindig elrontunk. Magyar nyelvű leírás is van.
Felhasználó név és jelszó ugyanaz, mint az ADSL-nél?
Az operációs rendszer: Windows XP
IP címet mikor kér? vagy mit kell megadni?
Légyszíves írjad le lépésről - lépésre, hogy mit kell csinálni.
2009. máj. 4. 16:55
1/3 anonim válasza:
Hát nemtom mit csináltok ott de a telepitest nagyon nem lehet elrontani csinalja magatol!
Most a fögépen nincs net vagy rácsatlakozni nem tudtok?
Ip-t sztem nem kéne hogy kérjen!
Az én routeremet nem is kellett telepiteni bedugtam es osztotta szepen a netet!
2/3 A kérdező kommentje:
A gondom az, hogy nem tudok csatlakozni a netre, nem fogadja el az ADSL-es jelszót.
Valami állítási hiba lehet, de hol kell korrigálni?
2009. máj. 4. 22:09
3/3 anonim válasza:
Most igy nemtom milehet a gond de ha van hozza magyar nyelvü leiras akkor benne kell hogy legyen mit is kell csinalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!