Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az intel Corei i7 miért olyan...

Az intel Corei i7 miért olyan erős processzor mikor csak 1 magja van?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 11:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Foglaljuk össze:

Az AMD nem fos. Aki azt mondja annak nem kéne itt okoskodnia

ha nem tanulgathatna.

viszont az az iponos cikk nem fedi az igazságot. A jelenlegi FX procik tényleg nem lettek a legjobban belőve. A mostani csúcs 8 magosnál tényleg jobb az i5 2500K, viszont azt vegyük figyelembe hogy a jelenlegi programok még nem lettek bullokra optimalizálva. Szóval jelenlegi bullok tényleg nem hozzák az elvárhatót viszont nem sokára érkezik az új generáció ami valószínűleg az előd gyermek betegségeitől mentes lesz.

A kérdésre válaszolva nincs egy maggal rendelkező i7. 4 és 6 magos változatok vannak. Az i7-ek azért olyan erősek(főleg az i7 2600K és az erősebb LGA1366-sok) mert fejlett architectúrára épülnek támogatják a HT-t bő az utasítás készletük és az intel által fejlesztett(elég hasznos) technológiák nagy részét támogatják és prsze elég nagy gyorsítótárral szereltek stb.

2011. okt. 23. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:32

Hülye gyerek elolvastad mit linkeltél? Kit érdekel, hogy "Az eredmények alapján az FX 8150-es processzor nagyjából a Core i7-2600K teljesítményét hozza WinRAR 4, X.264 pass 2, Handbrake, 7Zip, POV Ray 3.7, ABBYY OCR, wPrime 32M, és a Bibble 5.0 tesztben." a fontos, hogy a játékoknál, hogy szerepel. Ott nagyon alul maradt az FX 8150-es processzor.

2011. okt. 23. 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
És szerinted ki a fene vesz i7 2600K-t és 8 magos bullt játékra? Egyébként írtam hogy maga a cikk nem teljesen fedi az igazságot.
2011. okt. 23. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH EZ JÓ POÉN VOLT! :D

Jah.... hogy komolyan kérdezted? Bocsi

2013. ápr. 28. 14:28
 15/17 anonim válasza:
Az amd jobb
2015. okt. 22. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:
az Amd nagyon elmaradt az Inteltől. ha megnézitek a játékok gépigényét akkor mig kéri az intel i5-öst addig amd-ből meg fx est meg hasonlót. én 1 hónappal ezelőttig csak amd processzorokat vettem mert az intelt irodai processzornak tartottam sőt az I szériás inel procikat is lenéztem. 1 hónapja lecseréltem a gépem és ugyancsak 4 magos proci volt benne de csak 4x3100Ghz-es 500hzel kevesebb. de kellemesen csalódtam mert döbbenetemre az i5-ös kisebb órajelen sokkal sokkal gyorsabb bármelyik amd társánál, ezt lehet fikázni tagadni de bármelyikőtöknek Amd-s procija van nézze meg neten benchmarkal és rá fog jönni hogy mindig az I5, i7 szériás procik fogják megelőzni.
2017. jan. 22. 23:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Az AMD ryzen a király!!!
2020. jan. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!