Mit vegyek gépembe, hogy több fps-em legyen?
Most egy átlag játékba kb (100-110fps)
Ami van bennt:
AMD Sepmron Processor 2800+
1,50gb RAM/DDR2
Nvidia Geforce 7100Gs (512mb)
Alaplap MSI
Az lenne a kérdés hogy, hogyan lehet ebből minimum 400-500fps?? (MINIMUM!)
Másik gépet nem kívánkozok venni!
Szerencséd van, mert PCI-E foglalatos az alaplapod, bármelyik modern videókártya belemegy!
Ha simán CS-hez kell, ez BŐVEN elég lesz:
Ha sokallod az árát, vagy nincs alá meg az erős táp:
Ez is elég lehet.
Ezenfelül én "kivágnám" az 512MB-os memóriamodult és kicserélném egy 1GB-osra. A Sempronod mellé nem vennék több ramot. A proci amúgy NAGYON gyenge, ha még kapsz valahol tisztességes áron, egy AM2 -es Athlon 64 x2 processzor (legalább 4200+, de inkább jobb) sokat dobna a teljesítményén. Azzal + össz 2GB rammal már Win7 is lehetne a gépen simán.
A legelső videókártya amúgy ERŐS túlzás a jelenlegi processzorhoz.
Ennél jobb fejlesztést pedig nem tudsz eszközölni alaplap/ram/procicsere nélkül.
Remélem kielégítő a válaszom. :)
Köszönöm a válaszokat!
Az lessz, hogy a Videókarit kicserélem 1gb-osra néztem eggyet 10ezerért nem a legjobb de többet tud mint az 512-es...
Proci helyére megprobálok venni egy olyat amiet javasoltak az előbb :) az 512-es Ramot énis ugy gondoltam hogy becserélem 1gbosra meg még fizetek rá max.
VGA-nál elsősorban nem a fedélzeti memória számít.
Lehet hogy az az 512-s jobb mint az 1gigás.
Ezt egyszerűen el lehet dönteni csak írd le a két kártya pontos típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!