Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit vegyek gépembe, hogy több...

Mit vegyek gépembe, hogy több fps-em legyen?

Figyelt kérdés

Most egy átlag játékba kb (100-110fps)

Ami van bennt:

AMD Sepmron Processor 2800+

1,50gb RAM/DDR2

Nvidia Geforce 7100Gs (512mb)

Alaplap MSI

Az lenne a kérdés hogy, hogyan lehet ebből minimum 400-500fps?? (MINIMUM!)

Másik gépet nem kívánkozok venni!

2011. okt. 22. 16:46
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Ja nem 8éves csak 4 :D Aki megteheti vesz új gépet, aki nem azmeg próbál valamit kezdeni a régivel!
2011. okt. 24. 15:06
 32/37 A kérdező kommentje:
Mien Videókarit tudtok ebbe javasolni??
2011. okt. 24. 15:09
 33/37 anonim ***** válasza:
Mennyit tudnál a gépre költeni?
2011. okt. 25. 01:02
 34/37 anonim ***** válasza:

Szerencséd van, mert PCI-E foglalatos az alaplapod, bármelyik modern videókártya belemegy!

Ha simán CS-hez kell, ez BŐVEN elég lesz:

[link]

Ha sokallod az árát, vagy nincs alá meg az erős táp:

[link]

Ez is elég lehet.

Ezenfelül én "kivágnám" az 512MB-os memóriamodult és kicserélném egy 1GB-osra. A Sempronod mellé nem vennék több ramot. A proci amúgy NAGYON gyenge, ha még kapsz valahol tisztességes áron, egy AM2 -es Athlon 64 x2 processzor (legalább 4200+, de inkább jobb) sokat dobna a teljesítményén. Azzal + össz 2GB rammal már Win7 is lehetne a gépen simán.

A legelső videókártya amúgy ERŐS túlzás a jelenlegi processzorhoz.

Ennél jobb fejlesztést pedig nem tudsz eszközölni alaplap/ram/procicsere nélkül.

Remélem kielégítő a válaszom. :)

2011. okt. 25. 01:10
 35/37 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez az alaplap nem visz 2 gigánál több ramot. Nekem is volt ilyen és sípolt összevissza, mikor 2 gigánál többet akartam belerakni. Meg a használatija is írja, hogy nem lehet többet beletenni. Tehát annyit tudsz csinálni, hogy kidobod az 512-est és veszel még 1 gigát
2011. okt. 25. 09:23
 36/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az lessz, hogy a Videókarit kicserélem 1gb-osra néztem eggyet 10ezerért nem a legjobb de többet tud mint az 512-es...

Proci helyére megprobálok venni egy olyat amiet javasoltak az előbb :) az 512-es Ramot énis ugy gondoltam hogy becserélem 1gbosra meg még fizetek rá max.

2011. okt. 25. 21:55
 37/37 anonim ***** válasza:

VGA-nál elsősorban nem a fedélzeti memória számít.

Lehet hogy az az 512-s jobb mint az 1gigás.

Ezt egyszerűen el lehet dönteni csak írd le a két kártya pontos típusát.

2011. okt. 25. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!