Mit vegyek gépembe, hogy több fps-em legyen?
Most egy átlag játékba kb (100-110fps)
Ami van bennt:
AMD Sepmron Processor 2800+
1,50gb RAM/DDR2
Nvidia Geforce 7100Gs (512mb)
Alaplap MSI
Az lenne a kérdés hogy, hogyan lehet ebből minimum 400-500fps?? (MINIMUM!)
Másik gépet nem kívánkozok venni!
"azért a válaszolók is picikét el vannak tévedve :) geforce 6200, cerka 2,6 al nem szaggatott a grid. lfs-ben amugy egy 4890-x és egy phenommal tele modolva is megy 200 fps felett."
Szerinted az "átlag játék" mit jelent a kérdezőnek, ha egy Sempron-on 100fps-e van. Ez csak egy kártyajáték lehet.
Mondták játék függő.
Egyébként a nagy igazság pedig ott volt hogy különbséget nem fog észre venni 100 és 500 FPS között csak a szám lesz nagyobb amivel monitorozza az fps-t.
Az eget nézve nem csoda hogy felszökik az fps-ed viszont nem látnád a különbséget 100 és 500 fps között.
Egyébként még annyit hogy az átlag játék fogalma sokkal magasabban van mint a cs.
Counter-Strike Source Játékról van szó, de cod2-be is kb ennnyi. ne monddjátok hogy nincs 100fps-se evvel mert hülyeség.. 90-100 az stabil egy átlag mapon..
400-500fps mi lehetetlen benne?? jó nemlenne baj ha kevesebb lenne csak azért 100-110nél több legyen mert Steamen visszaesik eléggé. ismerek olyat aki 1100fps-el játszik ne mondd hogy lehetetlen a 400-fps...
Kíváncsi voltam hogy mit lenne érdemesebb bele venni erre 1 normális választ kaptam...
De mondjuk ha a videókártyát kicserélném 1gb-osra az ugy mennyit dobna rajt?? meg még a ramot felvinném 2gb-ra??
Engem csak a csé érdekel hogy azon legyen jó..
egyébként már ha a monitor hz-ját álítom azt észre lehet venni játékba..
A VGA-knál nem a fedélzeti memó számít elsősorban.
Milyen pontosan az alaplapod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!