A gépememel van a baj? Többi lent plz nézdmeg
Figyelt kérdés
szóval avn egy Intel Core 2 Quad Q8300 és a pl call of duty black cops full grafikán akad de miért? csak egy core 2 dou s gépigénye AJÁNLOTT nekem meg két egybe tokozott core 2 dou van, vagy mi a szösz a videó kártyám gtx550 ti 1gb 4gb ramom van windows 7 64bites ultimát 1 valaki tipp? jobb egy core 2 dou mint egy core 2 quad?2011. okt. 21. 11:44
1/7 Panda Péter válasza:
szerintem az 550 kevés neki, plusz a black ops egy elég szarul optimalizált játék.
2/7 A kérdező kommentje:
azért egy 550ti eléggé erös video kártya 1gigás nem értem miért lenne kevés ez a video kártya a felsö szintekbe tartozik .. olyan mint egy pl ati hd 6890 1gb
2011. okt. 21. 11:55
3/7 Réti bubuzér válasza:
Nem akarom lerombolni az illózióidat, de a gtx 550 ti egy erős középkategória, kb a hd 5770-el tud versenyezni... De ettől még vinné a játékot, ha rendesen meg lenn írva.
4/7 Panda Péter válasza:
hát sajnos ki kell ábrándítsalak, annyira nem felső az a szint. (ezt most ne vedd személyed ellen irányuló támadásnak, ez szimplán a szomorú igazság)
5/7 Panda Péter válasza:
6890? ad1, ilyen nem is létezik, ad2, a kártyád még a 6790-et is alig éri utol. el vagy tájolva eléggé.
6/7 anonim válasza:
Jah...
amugy szerintem más baj van
probáltad márv szürés, simitást leveni?
7/7 anonim válasza:
Amire Te gondolsz a GTX560Ti, az versenyez a HD6870-el. Egy ilyen kártyával valószínűleg nem is lenne gondod, de az 550Ti manapság már csak a középkategória alját képviseli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!