Melyik VGA erősebb? GeForce GTX480 SLI vagy Radeon HD6970?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 21:52
1/9 anonim válasza:
A GTX480 SLI, de én biztos nem venném meg. Abból a kártyából még egy is nagyon sokat fogyaszt, forró, és hangos. Hát még kettő...
3/9 Panda Péter válasza:
mmint erősebbnek ugyan nem erősebb, de jobban megéri.
4/9 anonim válasza:
Ahogy írták a GTX480 SLI az erősebb viszont a GTX480-at ma egyáltalán nem szabad megvenni. Ez első szériás Fermi csúcskártya ami elég sok betegséggel rendelkezik.
Egyébként a HD6970 is elég erős kártya hogy több évig bebiztosísd magadnak a gondtalan játékot.
5/9 anonim válasza:
Az SLI nem mindig előny! Sőt van amikor hátrány is...
6/9 A kérdező kommentje:
Értem...köszi! És egyébként milyen erősségi sorrendbe raknátok?: GTX480 vs. GTX570 vs. HD6970
2011. okt. 21. 06:58
7/9 anonim válasza:
GTX480 kb egyenlő a GTX570-nel, de az 570 sokkal hűvösebb és kevesebbet fogyaszt, meg újabb is, a HD6970 pedig mindkettőnél erősebb, fogyasztásban pedig a GTX480 és 570 között van.
De ha megnézed a teljesítmény/fogyasztás mutatójukat, akkor látni hogy a HD6970 a legjobb a 3 közül:
8/9 anonim válasza:
Figyelj ha a 3 kártya között vacilálsz egyértelműen HD6970.
Az SLI és CF azon kívül hogy néha problémás már felesleges is ilyen szinten.
Egy HD6970 bőven elég full HD felbontás felett is.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, imént rendeltem egy HD6970-et! :)
2011. okt. 21. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!