Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Notebook legyen az...

Melyik Notebook legyen az alábbi kettő közül?

Figyelt kérdés

A két gép ami között gondolkozok az:

[link]

[link]

Kérnék véleményeket pro és kontra.

2009. máj. 2. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a HP-t választanám.
2009. máj. 2. 20:46
 2/13 A kérdező kommentje:
ha lehet akkor írjatok pár sort hogy miért azt választottátok amit :)
2009. máj. 2. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
az Acer úgy általában véve jo laptopokat gyárt , a HP azert lenne jo mert erdetileg rajta van a vista az aceren linux van, kinezetre a hp szebb , de alkatrészeket sokkal jobban be lehet szerezni az acerbe, ezért is javaslom az ACER-t
2009. máj. 2. 20:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam egyértelműen a HP a befutó.

Egyrészt a márkanév miatt, másrészt a 2 év garancia miatt.

2009. máj. 2. 20:55
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat :)
2009. máj. 2. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Első

nem irok komentet :)

2009. máj. 2. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az Acer-em 2 év után feladta a szolgálatot,pedig kíméltem.

Unokahugomnak a HP egy év után.

Most Toshibam van,remélem ő bírni fogja,bár vettünk még rá plusz egy év garanciát a bizti kedvéért:)

2009. máj. 3. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Acer. Ha notebook, akkor Intel háza táján kell válogatni. Videókártya is erősebb, egy darab 2GB os modul van benne (tehát vehetsz még 2GB ot mellé, a HP ban 2 darab 1GB os van, amit nem bővíthetsz, csak csere). Én AMD t max asztali gépben vennék, sokkal több áramot esznek, ami hamarabb megeszi az akkut.
2009. máj. 3. 21:54
 9/13 anonim válasza:
71%
Szerintem mindkettő jó!
2009. máj. 4. 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Én januárban vettem egy HP Paviliont. Igaz, az egy tx1000-es volt, de a típus azonos.

Nálam elég sok baj volt vele, mert a gyártó weblapjáról letölthető driverrel nem vitte rendesen a videókat. DVD-filmnél olykor kékhalálra is futott. Áprilisban kijött egy frissítés, az már viszi a többséget, már csak a .wmv-kkel van baja.

Azt sem tartom túl előnyösnek, hogy a kijelző szélén lévő gombbal (nálam 4 is van belőle, a dv5 driverei alapján ezen is van) csak a HP saját médialejátszóját lehet megnyitni, átállítani nem lehetséges.

Ez a tx1000-es jó 200ezer forintomba volt, úgyhogy vásárlás előtt igyekeztem alaposan körülnézni a piacon - értek hozzá. Ebben a HP-ban - külsőre legalábbis - minden jó megvan, ezért is választottam őt. Három hónap távlatából viszont nem biztos, hogy ilyet vettem volna.

2009. máj. 8. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!