Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 notebook,2 VGA. Melyik legyen?

1 notebook,2 VGA. Melyik legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Notebook-ot vásárolnék az olcsóbb árkategóriába, de szeretném, ha játszani, illetve multimédiás programokat futtatni is tudnék rajta. Kinéztem két MSI-t:

[link]

[link]

Egyedül VGA-ban térnek el, a kérdés, hogy melyikkel járnék jobban, és hogy mi az a teljesítmény, amire számíthatok ezektől, mennek e ezeken az újabb játékok, illetve van-e még hasonló árkategóriában ilyen, vagy netán jobb készülék?

2010. márc. 20. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Elindulnak a játékok, de nagy gépigényű játékoknál csak diavetítés lesz.
2010. márc. 21. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem az utóbbi jobban megérné, azonban sokkal olcsóbban olyan gépeket lehet szerezni hogy csak nézel, pl. MSI EX600, normális gép, viszi nálam a cod4et minimum 35fpsel ami ilyen videokártyához képest nem kevés(nvidia geforce 8400m g), régebbi gép de nincs sok különbsége a maiakhoz képest, eladásra van szánva
2010. márc. 21. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Hidd el az összes tesztet megnéztem (beleértve a 3dmark-ot is!)

HD 4330 512bm: Ezen a videókártyán jól megy a MW2 Dirt 2!

Itt a gépem nézd át és te is rájössz.

Négy napot neteztem mire ez mellett döntöttem és nem bántam meg hogy annyit keresgéltem nézegettem!

Itt mindenki a saját laptopját mondja a legjobbnak, igaz én is XD De ezt alá lehet támasztani hogy miért!

meg persze hogy 130ezer ft.

Remélem segítettem!

[link]

2010. márc. 23. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!