Ez a konfig mennyire jó?
Alaplap: Asus M4A78LT-M
HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 32MB 7200rpm SATA3 WD10EALX
VGA: Sapphire HD6770 1GB FLEX - 11189-02-20G
RAM: Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9K2/4G
Processzor: AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3
Ehhez milyen tápot és hűtést ajánlanátok? És ez kijönne 150.00-ből (táppal,hűtéssel)?
Az még nincs, előre is köszi a válaszokat :)
125 TDP. Azt nekem a "zabál" kategória:
125 W és akkor most hova szarjak?
Az Intel meg mennyivel drágább és ugyanazt tudja.
Most azért én sem fizetnék többet mert pár W-al kevesebbet fogyaszt meg mert Intel van ráírva.
Amúgy ezeket a Phenomokat 0.1 V-al alul lehet feszelni 3.2 GHz-en és haveromnak már fél éve nem hibázik. Az meg szerinted mekkora fogyasztáscsökkenés? Az élettartam növekedésről meg nem is beszéltünk még.
vedd nyugodtan a 955-öt vagy a 965-öt nem oszt nem szoroz mindkettő nagyon jó kis proci.
Az Intel b...ik meg vegyék felőlem a Core i x-eket nem az én pénztárcám fog kiürülni.
Kolompár Achillesz
Az általad látott linken is mefigyelheted hogy a Phenom II(nevezzük inkább Athlon II) X4 850 nem rendelkezik harmadszintű gyorsítótárral.
Még így is jó olyan vétel?
Egyébként mezarius a véleményed erősen elfogult és szűk látókörű és a teljes igazságot is csak részben karcolja.
kérdező te meg vegyél nyugodtan 955/965-t.
jól leirta valaki (tápot meg más)
955, 6850, Hexa 400W
ezek oylan tökéjek hogy mitn a gyémánt karcolja a csilagokat fent a földalatte
ja és persze ha akarod 965 ös is maradhat meg 6770 es
csak 955 6850 lene jobb ha van rá.
Köszönöm a válaszokat, maradok a 955-nél akkor többség dönt alapon :)
De a kérdésemre is kaphatnék pár választ, vagyis hogy ez így együtt elég jó gép lesz? Hosszútávon bírja majd, és nem kell majd cserélgetni a hardvereket? Köszi! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!