Ez milyen gépe ezen az áron?
Tudásához szeretném hasonlítani az árát szerintem elég erős játékra de ti mit mondtok rá mit alakítsak át?
Alaplap:23000
Processzor:46000
Memória:28000
Videókártya:54000
Tápegység:58000
Processzor hűtés:14000
Házhűtés:3000
Ház:13000
Összesen: 185000 FT(az ár végig kerekített)
:D
Vicces
amugy a linkelt procihütöd meg a házad tetszik
na de nem csak a csicsaszámít a gép jó is legyen és arányos
Panda szerintem jót rakott össze neked
viszont ugy van ha ház más kell választól
ha táp nem probléma hogy rengeteget fogyaszt felslegesen (netán késöbb lesz 3 vga bene nemtudom)
akkor tápot is lehet oylat amit linkeltek az legaalább arányos árban is nem kell egy 60 ezres táp
ha 6 magos amd kell akkor azt is vehetsz ezzel se lenne probléma
de a többiben jobb ha rájuk halgatsz
(vga ha nvidia akkor jobb lene 560, ti ,570 es de hát elég drága) 460 t ha nagyon akkarod szerintem megveheted
Bármelyik játéknak elég prociból egy Phenom II X4 955 nem kell X6 1100T sóval ne aggódj.
Viszont neked nem kell se HDD, se SSD.
Akkor akár intelbe is lehetne gondolkozni(na ezért nagyon le fognak hurrogni).
SSD-t hagyd benne, halgass rám, brutálisan felgyorsul az oprendszer, ha SSD-ről fut.
egyébként 21:39: adott konfig 450-es és 1450-es táppal is ugyanannyit fog fogyasztani, maximum néhány watt különbsé
SSD-t hagyd benne, halgass rám, brutálisan felgyorsul az oprendszer, ha SSD-ről fut.
egyébként 21:39: adott konfig 450-es és 1450-es táppal is ugyanannyit fog fogyasztani, maximum néhány watt különbség lehet a hatásfokkülönbség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!