Mit tehetek a slave lemezemmel ebben a szituban?
Nos, arról van szó, hogy a gépem leesett az asztalról (ne firtassuk, hogyan), és hála istennek működik minden, pöccre, kivéve az egyik, a legfontosabb merevlemezem, amin a filmjeim, és az összes sorozatom van, több, mint 1 TB méreten ...
A számítógép látja, érzékeli, annyit ír ki a lemezkezelésénél: 1367.26 GB, nem lefoglalt.
Próbáltam szinte mindent, garanciás még.
Kihúztam, újra bedugtam, lecseréltem a kábeleket is.
Nagyon jó lenne úgy rendbehozni, hogy nem törlődik róla minden. :(
IDE-s winyóból nem gyártottak ekkorát, szóval ki tudja, miről beszélsz...
Az adatoknak mindenesetre lőttek, hacsak nem perkálsz az adatmentésért, de az egy kisebb vagyon lesz. Ha nem firtetod a winyó kinyírásának körülményeit, egyszerűen csak bemondod, hogy már nem működik, talán adnak egy másikat helyette.
pontosan erről a merevlemezről van szó, tavaly vettem
Szóval, ha elfogadom, hogy meghalt, attól függetlenül nincs egy olyan hiper-szuper informatikus, mint a kardhalban, aki elővarázsolja legalább az adatok egy részét? Nem érdekel nagyon az ára, csak az, hogy ki foglalkozik ilyesmivel!
Rengeteg, nagyon sok filmről (2000 db), és sok sorozat (family guy, sp, house, stb.) teljes évadja, az első résztől tegnapig.
ilyet még nem láttam .. getdataback mindent lát a gépen, minden filmet tudok nézni, de a windows még mindig semmit.
hatalmas köszönet érte, nem tudod, mit jelent ez itt nekem betegen, majdnem 40fokos lázzal, egymagam a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!