Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártya lenne a...

Milyen videokártya lenne a legjobb egy ilyen gépbe?

Figyelt kérdés

Intel(R)pentium(R)4 cpu 2.60 Ghz

1 giga ram

jelenleg ati 9200 vga van benne ennél kéne a lehető legjobb.

alaplapot nem tudom hogy milyen valami gagyi:D

tudom hogy gyenge gép de csak decemberben tudnám lecserélni azért vennék pár ezer forintért egy videokártyát pl a vaterán:D

2011. okt. 14. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mostanidtól biztos jobb de lehetne jobb is

nincsenek iylenek is?:S amiket irtunk?:S kelene legyen

2011. okt. 14. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Jelenleg nem érdemes rá költened, ha mégis költesz rá akkor csak minimális összeget.

Aki azt érte nem ér semmit az intel az mire alapoz?

Légyszíves oszd már meg velem mert én nem így tudom.

2011. okt. 14. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Én már biztos, hogy nem ölnék ebbe a gépbe pénzt. Azt a pénzt is amit most videókártyára szánnal én beledobnám az új gépbe. Kibírod azt a pár hónapot és s*arrá tudod játszani magad decemberbe. Ez meg jó lesz tartalék gépnek.
2011. okt. 15. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Intel? dedikált intel?

régi integrált intel vga tól megértem ha sokat nem vársz de maiak már elmenek valamire jók legalább

amugy AGP slot os vga t vesszel kérdezö?

meg valahol olvastam it pl ha ez régi gép és csak 300 w os tápos vagy mégkiseb akor egy sokat fogyasztó vga t el se bir talán.

2011. okt. 15. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:
van egy eladó 9600GT-m ha érdekel:D 8k-ért odaadom:D 512 megás de csak aaz olyan játékok fognak ki rajta mint pl: GTAIV, Crysis 2, Battlefield 3 szóval elég jó kártya. (Bad Company 2-t simán viszi)
2011. okt. 15. 11:15
 16/16 A kérdező kommentje:
5 ezer?
2011. okt. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!