Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a kivetítés?

Miért nem működik a kivetítés?

Figyelt kérdés

A holnapi nap folyamán (szombaton) egy prezentációt kellene bemutatnom ami PowerPointban van megcsinálva. Van hozzá egy Panasonic PT-LC76E típusú kivetítő. A laptopom Acer Extensa 5220. A gondom az, hogy a kivetítő nem vetíti ki a laptopon megjelenő képet. Egy barátom segítségével annyit sikerült végül elérni, hogy valamit kivetített ugyan, de egészen másképpen, mit ahogyan az a laptopban megjelent. Egyszer más felbontással, máskor meg valami színes foltokat kreált a kivetítendő képből, miközben meg a laptopon át kellet hozzá állítani a képfelbontást, ami meg a laptopon való megjelenítést zavarta össze. Szerinte egy DirectX nevű programkezelő hiányzik. Most nem tudom, hogy miről is van szó, mert a Windowsban nálam van egy DirectX nevű mappa és egy ilyen nevű fájl is:

C:\WINDOWS\system32\DirectX

C:\WINDOWS\Logs\DirectX.log

Tudna valaki segíteni és megmondaná, hogy mi lehet a hiba?

Előre is köszönöm.

2011. okt. 14. 19:23
 1/3 A kérdező kommentje:

Na, nem sikerült megoldanom a kivetítést. Szerencsére a prezentáció csak amolyan kiegészítés lett volna, olyan nagy baj nem történt, hogy elmaradt. Mindenesetre a kérdés továbbra is aktuális.

A kérdésemet még kiegészíteném azzal, hogy lehet-e ilyen esetben a kivetítést megoldani olyan módon, hogy az én gépemet egy USB csatlakozókkal ellátott kábellel összekötöm egy olyan géppel, amelyről már megy a kivetítés. Ami nálam megjelenik a képernyőn azt átküldeném a másik gépbe, onnan meg tovább a kivetítőbe. Működik ez? Ha igen, mi kell még hozzá az USB kábelon kívül?

2011. okt. 15. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:

ati videókártya és xp esetén pl jobb klikk tulajdonságok blabla ott vagy h megjelenítő és ott átnyomod a kivetítőre...írd be futtatásba h dxdiag ....ha megejelnik 1 ablak és tuti h megjelenik akkor van dirext x-ed..

ha nem megy akkor tölts le directx 9c-t vagy 10 et attól füg gh milyen géped van ezt megtalálod neten is...amúgy videókari frissítés ill újratelepítés is jót tehet,mert lehet h nem tetted fel a tv out támogatást ha eddig nem volt rá szükséged,ha ez meg van akkor alapból fel fogja ismerni mikor be van dugva a kivetítő

remélem még elolvasod azért mert régi a kérdés én csak most láttam...

2011. okt. 18. 16:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Kösz a tanácsot. A kérdés nagyos is aktuális még. Már eddig három "hozzáértő" ember próbálkozott a gépemmel valamit elérni, de eredménytelenül. Ezek új infók, lehet, hogy ezek adnak válasz a kérdésre.

Mégegyszer köszönöm.

2011. okt. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!