Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy működik az asztrál...

Hogy működik az asztrál kivetítés?

Figyelt kérdés

Szeretném megpróbálni.

Légyszi részletesen írjátok le, hogy hogyan csináljátok... Mi fontos... Mire kell figyelni... Hogyan lazultok el...

Tapasztalatokat is légyszi!

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

(Szkeptikus és buta válaszok nem érdekelnek.)

2011. aug. 14. 18:00
 1/9 Zimu ***** válasza:
100%
Ez tulajdonképpen olyan mint a tudatos álmodás. (más neveken :asztrél projekció , én kivetités asztrálutazás, mind- mind ugyan azt jelenti) CSak éber álapotból is "át lehet menni". De a tudatos álom kezdésnek tökéletes kezdés. (keress rá neten biztos találsz neked tetszőt!!!) De az ébreléntből kivtitésere itt egy módszer:( a sok közül) [link]
2011. aug. 14. 19:31
 2/9 Kapitány_úr ***** válasza:

Nekem az első ilyen élményem teljesen véletlen szerű volt. A fotelban ültem és bambultam, majd egyszer csak, úgy tűnt, mintha magammal szemben álltam volna. Valóságosan láttam magam, ahogy a fotelban ülök. Erre úgy megijedtem, hogy csak na.

Konkrét módszerem nincs az előidézésére, de mindenképp fontos saját magad objektív felfogása. Nehéz ezt elmagyarázni; az a lényege, hogy van neked egy fizikai tested, ami kémiai reakciók alapján működik. Te - úgymond - ezt irányítod. Engedni kell a tudatalattidat szóhoz jutni, majd minden jön spontán magától, de az agyadat ki kell kapcsolni - nem szabad értelmezni, gondolkodni, stb.

Ha minden ok, akkor hirtelen azt veszed észre, hogy "kint vagy".

A könyvek, leírt módszerek, whatever, megtéveszthetnek és leblokkolhatnak. Szerintem, ha én is azokkal próbálkoznék nem is sikerülne.

Szerintem ezek a legfontosabbak. Hajrá... :)

2011. aug. 15. 00:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

És nem áll fenn annak a veszélye, hogy nem tudok visszatérni a testembe??

Ettől tartok kicsit... :/

2011. aug. 15. 00:18
 4/9 Kapitány_úr ***** válasza:

Nem. A testedbe mindenképp visszatérsz.

Valahogy úgy tudnám ezt magyarázni, hogy az asztrál test (vagy lélek) egy energia, amelynek saját, egyedi frekvenciája van. Ez a frekvencia csak egy adott fizikai dologhoz tartozhat (mivel az hozza létre az energiát), jelen esetben a testedhez.

A szívroham esélyesebb, az ijedség miatt. Ez utóbbi saját tapasztalat :D

2011. aug. 15. 00:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Megpróbálom! :) Nagyon félek tőle, megmondom őszintén... :D

De ugyanakkor nagyon érdekel is... :)

2011. aug. 15. 00:42
 6/9 anonim ***** válasza:
erre nem is gondoltam :D ezt is kipróbálom. Jó tanács a szívroham elkerülésére?
2011. aug. 16. 23:05
 7/9 Kapitány_úr ***** válasza:

Hááát... talán annyi, hogy készülj fel, hogy olyan lesz, mintha egy másik ember szemszögéből szemlélődnél :)

Különben a legérdekesebb élmény - és egyben a legleírhatatlanabb - az, hogy a lelked/asztrál tested/nevezdaminekakarod 360°-os "látószöge" van.

Na, majd megtapasztaljátok :D

2011. aug. 16. 23:27
 8/9 anonim válasza:
100%

Feküdj hanyat, mély levegő, képzeld h egy kődarab vagy és már nincs tested.Nincsenek érzék szervek csak bizsergés.(fontos megfelelő lazitás nélkül nem jutsz tovább) Ezután nekem a homlokomon egy kis nyomást érzek..(nekem 4 hónapba telt mire sikerült.. de nem adtam fel!)Képzeld azt h könnyű vagy és lebegsz, a test elhagyás automatikusan megtörténik. Zuhanó, süllyedő érzést fogsz éezni de NE ijedj meg (mert ak vissza zuhansz a testedbe) inkább élvezd a zuhanást ha tudod fokozd.

Remélem tudtam segiteni.

2011. dec. 26. 23:23
 9/9 anonim válasza:
Privibe irhatsz ha lenne kérdésed.
2011. dec. 26. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!