Hogy működik az asztrál kivetítés?
Szeretném megpróbálni.
Légyszi részletesen írjátok le, hogy hogyan csináljátok... Mi fontos... Mire kell figyelni... Hogyan lazultok el...
Tapasztalatokat is légyszi!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
(Szkeptikus és buta válaszok nem érdekelnek.)
Nekem az első ilyen élményem teljesen véletlen szerű volt. A fotelban ültem és bambultam, majd egyszer csak, úgy tűnt, mintha magammal szemben álltam volna. Valóságosan láttam magam, ahogy a fotelban ülök. Erre úgy megijedtem, hogy csak na.
Konkrét módszerem nincs az előidézésére, de mindenképp fontos saját magad objektív felfogása. Nehéz ezt elmagyarázni; az a lényege, hogy van neked egy fizikai tested, ami kémiai reakciók alapján működik. Te - úgymond - ezt irányítod. Engedni kell a tudatalattidat szóhoz jutni, majd minden jön spontán magától, de az agyadat ki kell kapcsolni - nem szabad értelmezni, gondolkodni, stb.
Ha minden ok, akkor hirtelen azt veszed észre, hogy "kint vagy".
A könyvek, leírt módszerek, whatever, megtéveszthetnek és leblokkolhatnak. Szerintem, ha én is azokkal próbálkoznék nem is sikerülne.
Szerintem ezek a legfontosabbak. Hajrá... :)
Köszönöm a válaszokat! :)
És nem áll fenn annak a veszélye, hogy nem tudok visszatérni a testembe??
Ettől tartok kicsit... :/
Nem. A testedbe mindenképp visszatérsz.
Valahogy úgy tudnám ezt magyarázni, hogy az asztrál test (vagy lélek) egy energia, amelynek saját, egyedi frekvenciája van. Ez a frekvencia csak egy adott fizikai dologhoz tartozhat (mivel az hozza létre az energiát), jelen esetben a testedhez.
A szívroham esélyesebb, az ijedség miatt. Ez utóbbi saját tapasztalat :D
Köszönöm! :)
Megpróbálom! :) Nagyon félek tőle, megmondom őszintén... :D
De ugyanakkor nagyon érdekel is... :)
Hááát... talán annyi, hogy készülj fel, hogy olyan lesz, mintha egy másik ember szemszögéből szemlélődnél :)
Különben a legérdekesebb élmény - és egyben a legleírhatatlanabb - az, hogy a lelked/asztrál tested/nevezdaminekakarod 360°-os "látószöge" van.
Na, majd megtapasztaljátok :D
Feküdj hanyat, mély levegő, képzeld h egy kődarab vagy és már nincs tested.Nincsenek érzék szervek csak bizsergés.(fontos megfelelő lazitás nélkül nem jutsz tovább) Ezután nekem a homlokomon egy kis nyomást érzek..(nekem 4 hónapba telt mire sikerült.. de nem adtam fel!)Képzeld azt h könnyű vagy és lebegsz, a test elhagyás automatikusan megtörténik. Zuhanó, süllyedő érzést fogsz éezni de NE ijedj meg (mert ak vissza zuhansz a testedbe) inkább élvezd a zuhanást ha tudod fokozd.
Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!