Mit változtassak a configomon?
Sziasztok!
Íme a jelenlegi configom:
proci: Intel Core i3 530 2,93 GHz
Videókari: Nvidia Geforce 8800 GT
RAM: 2 GB DDR3
Az a célom, hogy a Skyrim jól, viszonylag normális felbontásban és textben fusson. A videókártyát mindenképpen ki akarom cserélni, milyen kártyát ajánlotok? 50-55 ezer forintot akarok rá költeni max.
Második kérdésem: a procit meg a ramot kell-e változtatni?
Őszintén szólva azért én a helyedben nem váltanék hirtelen amd-re hacsak nem tudnád jó pénzért elpasszolni a mostani teljes konfigod.
A 4 giga ram kelessz, vehetsz nyolcat is mivel most jó olcsó. A ramról jut eszembe valaki írta hogy Metro 2033-at 8 giga alatt meg se érdemes próbálni. na ezt melyik pizsamádban álmodtad?
A procidat is ha akarod cseréld viszont én még most meghagynám és vennék vga-nak egy GTX560Ti-t.
Még éppen hogy megbirkózik vele.
egyébként ha procit cserélnél vigyázz nem minden i5-s 4 magos.
@Made IN
AMD-re tényleg felesleges cserélni, mert alaplap és proci cserével együtt (kb 28+20=48 ezer) ugyan ott van, mintha ebbe megvenné az i5-760-ast, csak ugye bukik a teljesítményen. A 700-as i5-ök pedig mind négymagosak, a 600-asok kétmagosak.
"A 4 giga ram kelessz, vehetsz nyolcat is mivel most jó olcsó. A ramról jut eszembe valaki írta hogy Metro 2033-at 8 giga alatt meg se érdemes próbálni. na ezt melyik pizsamádban álmodtad? "
PC Guru ajánlat. Persze elindul 2 giga rammal is csak nem lesz olyan jó.
A 8 giga azért túlzás.
A PC GURU ajánlata? Azért túloznak.
Az igaz hogy a 700-asok 4 magosak csak mivel a kérdező lehet keres processzort ne hogy ne vegye észre a különbséget a 600 és 700-asok között(láttam már olyat).
A 2 magos i5 procik meg nem érik meg annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!