Mik a hátrányai, ha olcsó alaplapot választok?
Köszi a válaszokat
Semmilyen extra igényem nincsen, tehát nem használnám ki egy drága alaplap felszereltségét. Tuningolni sem fogok semmit, csak bekapcsolni a gépet és használni.
Tehát akkor az alaplap, azért mert olcsó, nem teheti tönkre az amúgy drága alkatrészeket? (proci 30 ezer, vga 40 ezer, táp 10 ezer) Nem lesz gondom, ha egy olcsót veszek?
Menyi az olcsó?
12 ezer körül van AM3+ os alaplap is
Régi alaplapon új proci nemtudja a valós teljesitményt nyujtani es fejleszteni se ttdod majd
Azért igen komoly különbséget tudnak lenni az alaplapok között. Memória írás, olvasás sebességében, merevlemez írás/olvasás sebességében, tuningképessgekben például.
Én már szoptam be úgy, hogy olcsó alaplapot választottam és nagyon visszafogta a gépem teljesítményét.
40 ezer VGA :D
ahoz nagyon ajánlott jó alaplap
Legalább AM3 ast venél amilyen a proci van minden foglalatból olcso
Enyi erövel vehetnél olcsób procit meg vga t
40 ezres VGA komoly kidobás átlagos felhasználáshoz 20 ert boven eleg lene
Viszont eböl gondolom TÁP on is sporolni akarsz (nem éri meg!)
Ajánlom figyelmedbe az olcsó Hipro tápokat
(Chinyo)
Az olcsó és drága lapok között különbség a chipset is néha mivel míg olcsón például hozzájutsz egy H61-hez addig ilyen árba z68 nem lesz.
Viszont a chipsetek közti különbségek nem óriásik így viszonylag manapság az extrák különböztetnek meg és a tuningbírás.
A memória kezelést már a processzor végzi.
AM3 prociról van szó
kétlem hogy muszály drága alaplap neki
de legalább AM3 vagy még inkább
AM3+ !!!
(de ezt már leirtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!