Mik a hátrányai, ha olcsó alaplapot választok?
TÁP ot amugy elirtam
Chicony Hipro
(CHICONY)
Köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek, akkor veszek egy AM3-as alaplapot. Tudtok ajánlani nekem 15 alatt?
ui: A táp Forton Source (FSP), ez állítólag az egyik legjobb és már meg is vettem az alkatrészeket, csak lapom nincs még.
Megrendeltem az ASUS alaplapot amit linkeltem, köszi a segítséget!
Így fog kinézni a gép, hogy egy X4-es Phenom, egy HD 6850 1GB Gigabyte GDDR5 és 6 gb ddr3-as kingmax ram. Remélem egy pár évre elég lesz.
Milyen x4-es Phenom II mert nem mindegy.
Ram ugye nem 3db modulból áll össze?
Két darabot vegyél.
A 3X2 gigás miodulok az LGA1366-ba ilesszkedő i7-ek mellé ájánlottak.
6 gb ram nekem is furcsa
4 vagy 8 gb os kit et vegyél
proci is jó lene ha tudnánk melyik remélem 955 vagy 965 vagy valami hasonlo de jobb
Mint írtam, már megvettem az alkatrészeket.
Volt egy megszabott keretem, tudom, hogy mindig van jobb processzor, de sajnos kompromisszumot kellett kötnöm. A Phenom sem a legjobb, de számomra több, mint elég. Nekem bőven elég egy alsó-középkategóriás gép, mert csak játszani akarok vele egy 17"-es monitoron, meg excel-ben elvégezni a munkámat, nincs igényem komolyabb hardverekre. Köszönöm a válaszokat!Üdv!
Nem kelet voln se komolyab se drágább
és az amd vel sincs baj nem is eröl irtunk
hanem a ram modulokat nem igy kelet voln vened
de igen értem meg van minden akor már mindegy :(
meg prociból is lehet épp jót vetél de nem irtad le phenom 2 x4 re végülis mindre rálehet fogni hogy jók és azért valakinek az se olcsó
nem is a procival volt tehát a nagy gondunk
hanem amd s alaplaba a ram ot dual kit ben érdemes veni de ha már igy van mindegy ...
rossznak nem lesz rossz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!