Milyen játékokkal tudnák játszani ezen a gépen?
2011. okt. 9. 12:26
11/19 anonim válasza:
Tudod egyáltalán mi a cpu és vga limit?
Te szerintem azt akartad mondani hogy minden játékot visz maxon, de azt is figyeld hogy ő egy i5 2400-as processzort akar alá tenni játékra.
12/19 anonim válasza:
képzeld el tudom. és látom de nem azért írtam hanem azért mert ócsárolják hogy de rossz na sorry van akinek jó .
13/19 anonim válasza:
Nem azt modnjuk hogy rossz hanem hogy rosszul van összeállítva a gép.
Egy i5 2400+ HD6770 játékra nem jó párosítás főleg úgy hogy amd phenom II X4 955+HD6850 páros kijönne ami jobb játékra.
15/19 anonim válasza:
Amugy én is új CPU-t akarok most venni de fogalmam sincs most melyiket érdemes bár szerintem egy 6 magos ha jó is lesz megéri majd.
16/19 Panda Péter válasza:
ad1: van olyan felbontás, amire a hd6770 már kevés. a full hd ilyen. lehet sírni, lehet toporzékolni a padlón, attól még ez igaz.
ad2: hatmagos procit venni játékra totális pénzkidobás.
17/19 anonim válasza:
Nekem nem játékra lenne, hanem munkára.
18/19 anonim válasza:
Egyáltalán lenne ami kezelné azt a hatmagot mert ha nem akkor felesleges.
Most milyen processzorod van?
19/19 anonim válasza:
Lenne hidd el a renderelés szereti a 6 magot.
most egy phenom x4 850 de édeskevés melóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!