Milyen játékokkal tudnák játszani ezen a gépen?
Mivel már egyszer feltetted ezt a kérdést és minden ellenérzésünket elmondtuk úgy most csak a feltett kérdésre válaszolok.
Minden játékon tudnál játszani elég jó grafikai szinten.
Egyébként miért nem érdekel AMD?
az öszsesel. 1280*1024 felbontásban minden game maxon fullHD-ban meudium.
am muiért is nem érdekel az AMD? mert olcsóbb és a megtakarított pénzből kitudnál hozni egy jobb VGA_t? azért???
Hát fogócskázni valószínűleg nem fogsz vele...Pc játékok, kizárásos alapon menne mindegyik.
Mellesleg "tudnák" helyett "tudnék", és kár hogy AMD nem érdekel, mert 10-15k-val olcsóbban kijönne a proci és vehetnél hozzá egy erősebb videókarit, pl HD6850/6870-et, a 2400-as meg kihasználatlan marad így, de te tudod.
Még egy tipp: ha lehet ne most vedd meg ezeket, ahogy látom baromira felmentek az árak, nyár végén ettől a procitól olcsóbb volt a 2500k. (gyorsan összeszámoltam, a jelenlegi gépemet 25k-val drágábban tudnám megvenni most), alaplapban esetleg nézd meg ezt:
Van hozzá USB3-is ami jól jöhet később, és olcsóbb is a lap.
Összességében, én csak játékra AMD-t vennék, egy X4 955/965 + HD6850/6870 páros mindenképp nagyobb teljesítményt nyújtana, intel inkább akkor éri meg ha neked a nyers processzorerő kell. De mondom, én nem ilyen árak mellett gondolkoznék gépvásárláson.
Sajna mi is mondtuk neki hogy amd vegyen, de gondolom sok laikus telebeszélte a fejét hogy amd hibásodik meg nem jó.
Na ez baromság és sajna sokak azt hiszik ha valami olcsóbb akkor szar.
Légyszíves értsd meg mi nem kitolásból akarunk rád amd-t tukmálni hanem azért hogy te jobban járj.
12:58-vagyok
Játékra ezek vannak:
Phenom II 955 Black (6MB cache, 4mag, 30k)
PhenomII X4 965 (6MB cache, 4mag, 30k)
I3 2100 (3MB cache, 2mag, szintén 30k)
AMD-ről link:
Mint látod mindenki ajánljja, ismerősömnek is van, és nagyon jó processzor, és az a +15k tényleg mehetne kariba....és ebben a 30k-s kategóriában verhetetlen az amd....egyszerűen többet kapsz mint amit egy I3-as kínál, és mint mondtam az I5-2400 most ár/érték arányban nem jó, főleg így, hogy kihasználatlan marad.
De ha ennyi ember nem győz meg, akkor semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!